Oria reiswieg

Ruimte en comfort voor je pasgeborene
0 - 6 M
0 - 9 kg
€  0,00 Adviesprijs €  0,00
Op voorraad
Zie refurbished vanaf €  95,20

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ruim en comfortabel

Je baby slaapt heerlijk op het brede en comfortabele matras

Lichtgewicht

Licht in gewicht en makkelijk te dragen

Geïntegreerde zonnekap

Geïntegreerde zonnekap voor optimale bescherming

Inklapbaar

Compact in te klappen en dus makkelijk op te bergen

Productomschrijving

De ruime en brede matras van Maxi-Cosi Oria reiswieg geeft baby's een echt bed om in te slapen als ze onderweg zijn. Je kunt Oria probleemloos aan je kinderwagen bevestigen zonder je kindje wakker te maken. De zonnekap houdt je baby knus en gezellig ongeacht het weer.

Installatie met kinderwagen

Installeer de Maxi-Cosi Oria op je kinderwagen met behulp van de zijdelingse clips. Met slechts twee klikken past het op je kinderwagen, de installatie is dus vlot en makkelijk is. De Oria past op de meeste Maxi-Cosi-kinderwagens voor aangename reizen.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Voor ons is de veiligheid van je kind de topprioriteit van Maxi-Cosi. Experts adviseren ons om pasgeborenen in de ligpositie te vervoeren tot ze ongeveer 9 kg wegen.

Met onze comfortabele Oria is dit mogelijk! Wij zorgen ervoor dat je kindje veilig en comfortabel plat in de Oria reiswieg ligt terwijl jij op stap bent.

Ruime en comfortabele reiswieg

Met zijn brede en ruime matras is de Maxi-Cosi Oria ontworpen om je kindje een echt bedgevoel te geven.

Dankzij het praktische 2-kliksysteem van de reiswieg kan je op stap gaan zonder je baby wakker te maken. De bevestiging aan het kader van de kinderwagen is vlot en makkelijk. Met een paar eenvoudige klikken kun je deze comfortabele reiswieg gemakkelijk uit je kinderwagen halen via de geïntegreerde, éénhandige draaggreep. Deze Maxi-Cosi reiswieg past op de meeste Maxi-Cosi kinderwagens!

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met gebruiksgemak. De Oria reiswieg weegt slechts 4 kg waardoor hij gemakkelijk te dragen is; ideaal voor ouders met minimale opbergruimte. Hij is ook opvouwbaar zodat je hem makkelijk kunt opbergen of vervoeren. Ongeacht het weer, de bagageruimte en de zonnekap beschermen de baby op winderige of zonnige dagen. Jullie kunnen dus samen genieten van een dagje uit gezien je kindje zich altijd knus en gezellig zal voelen.

Reissysteem

Ga je voor een kort bezoek aan de supermarkt of voor een frisse wandeling in je favoriete straat? Neem gerust je kindje mee!

Het is gemakkelijk om de reiswieg aan uw Maxi-Cosi kinderwagen te bevestigen dankzij het eenvoudige en soepele 2-kliksysteem van Oria dat je kindje in een ligpositie houdt tijdens een wandeling. Met slechts één hand en een paar eenvoudige klikken kun je de reiswieg eenvoudig uit je kinderwagen halen met behulp van de geïntegreerde draaggreep. Hij past op de meeste Maxi-Cosi-kinderwagens! Een praktisch reissysteem!

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi