Cassia Elektrische Wipstoel

Slim en stijlvol schommelen
Vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden
0 - 9 kg
€  199,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Productomschrijving

We weten als geen ander dat je als (nieuwe) ouder nooit genoeg kunt krijgen van het vasthouden van je kleintje. Maar om te werken, te koken of de was te doen, heb je soms gewoon beide handen nodig. Stel je voor dat je een paar extra armen zou hebben om je baby op zulke momenten bezig te houden.

De Maxi-Cosi Cassia, een stijlvolle en slimme elektrische schommelstoel voor baby's vanaf de geboorte tot 9 kilo, is ontwikkeld voor dit soort momenten om je een handje te helpen.

COMFORT

Deze stijlvolle schommelstoel voor pasgeboren baby's is fraai en slim: dankzij de automatische bewegingsdetector weet hij net als jij intuïtief hoe en wanneer je onrustige baby moet worden gewiegd. De Cassia activeert het schommelen gewoon als hij detecteert dat je baby wat extra moet worden getroost totdat je er bent.

GEMAK

En als je weer bij je baby bent, kun je altijd oogcontact met je baby houden dankzij de mogelijkheid om de schommelstoel 360⁰ te draaien. We weten dat je je ogen toch niet van je baby kunt afhouden. Van de woonkamer naar je kantoor aan huis en weer terug, je kunt de Cassia gemakkelijk meenemen. Hij weegt niet alleen slechts 4 kilo - minder dan de kat van het gezin - maar heeft ook een ruimtebesparend frame. En dat frame is ook nog eens zeer stijlvol! De luxe afwerking en hoogwaardige bekleding zorgen ervoor dat het design in elk interieur past. Daarbij wordt een afneembare hoes meegeleverd die in de wasmachine kan. Tot slot wordt de Cassia-schommelstoel voor baby´s geleverd met twee speeltjes, zodat je baby iets heeft om naar te kijken, twee ligstanden en een zacht en knus inlegkussen voor baby’s om jou en je baby optimaal comfort te bieden.

Zie in actie

Andere modellen