Connected babykamer

Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken Maxi-Cosi Connected Home-app met elkaar in verbinding staan. Slimme babyproducten die zijn ontworpen om over je baby te waken, te troosten en te kalmeren en jou gemoedsrust te geven.

Maxi-Cosi Connected Babykamer

Strak, modern en vol met geavanceerde geautomatiseerde routines en functies zal ons assortiment slimme kinderkamerproducten al snel aanvoelen als een deel van jouw gezin. Streamen is veilig, want de gegevens zijn volledig versleuteld zodat de momenten met je gezin binnen de Maxi-Cosi Connected Home-app privé blijven.

Je kunt je ontspannen in de wetenschap dat je een melding krijgt bij beweging, geluid, veranderingen in temperatuur of vochtigheid, of programmeer een selectie van rustgevende geluiden, allemaal via de Maxi-Cosi Connected Home-app. De reeks Connected Home-producten bevatten alles wat je voor een slimme kinderkamer moet hebben; van slimme babyfoons tot een luchtbevochtiger, meerdere nachtlampjes voor baby's en een luchtreiniger.

Gebruik de Maxi-Cosi Connected Home-app om de kamer voor het slapengaan gereed te maken met de luchtbevochtiger voor baby's of creëer een gepersonaliseerde omgeving met je favoriete gekleurde lichten en slaapliedjes. Laat de luchtreiniger de lucht zuiveren of gebruik hem als nachtlampje. Stel je slimme kinderkamerproducten in op automatische timers of routines of schakel ze met slechts een druk op een knop handmatig in. Met de slimme babyfoons kun je je kleintje in de gaten houden en zelfs je baby kalmeren als er een beweging of geluid wordt gedetecteerd. De huilvertaler is er om je te helpen begrijpen wat je baby probeert te zeggen.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.