Nesta kinderstoel

Award image
Gaat een leven lang mee
3.5 - 99 Y
15 - 110 kg
€  199,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Gaat een leven lang mee

Met zijn unieke verstelbare rugleuning, verstelbare voetsteun en coconontwerp is de Nesta bedoeld voor gebruik vanaf de geboorte tot op volwassen leeftijd. Nesta waarborgt voor baby´s én grootouders het beste comfort bij elke leeftijd. *met zitverkleiner voor baby’s met die apart verkrijgbaar is (babykit 0-6 maanden).

Unieke verstelbare rugleuning

De unieke verstelbare rugleuning van de Nesta verandert mee met je kind en biedt topcomfort. Van 2 ligstanden, inclusief een vlakke ligstand in de babymodus*, naar een hoge en goed ondersteunende kinderstoel voor peuters en tieners wanneer ze aan tafel zitten. *met zitverkleiner voor baby’s met kussen die apart verkrijgbaar is (babykit 0-6 maanden).

Robuust en duurzaam

De Nesta is gemaakt met het oog op toekomstige generaties. Hij is vervaardigd uit duurzaam beukenhout, is ontworpen met een minimum aan plastic en is voorzien van hoogwaardige gerecyclede stoffen die je baby een comfortabel gevoel bieden.

Modern ontwerp

Met zijn strakke, moderne ontwerp past de Nesta in elk interieur, of hij nu aan de keukentafel, in de woonkamer, in een speelkamer of in de slaapkamer van je kind staat.

Productomschrijving

De Nesta is een stijlvolle houten kinderstoel die topcomfort biedt vanaf de geboorte tot op volwassen leeftijd. Zijn unieke ontwerp is eenvoudig verstelbaar en zorgt ervoor dat je kind op elke leeftijd altijd comfortabel aan tafel zit. De Nesta is gemaakt om lang mee te gaan en is vervaardigd uit duurzaam beukenhout met hoogwaardige gerecyclede stoffen. Door zijn moderne, maar toch tijdloze ontwerp kan hij een leven lang worden gebruikt.
Onderscheidingen
Comfortfuncties
Vanaf de allereerste dag wordt je baby omgeven door het allerbeste comfort en ligt hij of zij achterover in de zitverkleiner voor baby´s (inbegrepen in de babykit* die apart verkrijgbaar is). De Nesta is een kinderstoel voor gebruik vanaf de geboorte die twee ligstanden voor baby´s biedt: een volledige ligstand, zodat baby´s van 0-4 maanden vlak kunnen liggen, en een comfortabelere zitpositie voor wanneer baby´s ander voedsel gaan eten en hun hoofd beter rechtop kunnen houden. Hoe jong of hoe oud je kind ook is, hij of zij zit altijd comfortabel dankzij ondersteuning door de unieke hoge rugleuning van de Nesta. Met verschillende verstelbare kenmerken, zoals de verstelbare voetsteun, de zitpositie en verstelbare rugleuning, biedt de Maxi-Cosi Nesta-kinderstoel gedurende tientallen jaren veel comfortabele posities en mogelijkheden. *Nesta-babykit (0-6 maanden) en peuterkit (6 maanden en ouder) zijn apart verkrijgbaar.
Eenvoudig in gebruik
De Nesta is ontworpen voor eenvoudig dagelijks gebruik in elke fase van zijn levenscyclus. De Nesta is een kinderstoel voor gebruik vanaf de geboorte* die snel en eenvoudig in elkaar kan worden gezet. De kinderstoel met ligstand kan vanuit zijn volledig vlakke babymodus eenvoudig worden veranderd in een kinderstoel voor peuters en vervolgens in een stoel voor volwassenen. De verstelbare zitting en voetsteun bieden het allerbeste comfort voor je kind terwijl het in de loop der jaren groeit. De strakke lijnen van de Nesta en het naadloze ontwerp zorgen ervoor dat kruimels en voedselresten niet in spleten en kieren blijven zitten, zodat hij supereenvoudig is schoon te maken. Waterafstotende stoffen* zorgen ervoor dat smeerboel eenvoudig kan worden weggeveegd. *met de Nesta babykit (0-6 maanden) en Nesta peuterkit (6 maanden en ouder), die apart verkrijgbaar zijn.
Leeftijdsgroep
De Nesta is een kinderstoel met ligstand die is ontworpen voor baby´s, peuters, tieners, moeders en vaders, en zelfs voor oma en opa. De Nesta is een verstelbare kinderstoel voor gebruik vanaf de geboorte tot op volwassen leeftijd die is ontworpen om in elke positie comfort te bieden. Leg je baby gedurende de eerste maanden volledig vlak in de zitverkleiner voor baby´s*. Wanneer je baby 6 maanden oud is, is het tijd om hem of haar ondersteund in de kinderstoel rechtop aan tafel te zetten. Wanneer je kind opgroeit, kan de positie van de slimme houten zitting en rugleuning van de Nesta worden omgekeerd en krijgt je gezin een duurzame houten stoel die ze al hun hele leven kennen, fijn vinden en die nog tientallen jaren langer meegaat. *Apart verkrijgbaar.
Design
Met zijn strakke, moderne ontwerp past de Nesta in elk interieur. Of je de kinderstoel vanaf geboorte* nu aan de keukentafel, in de woonkamer, in een speelkamer, aan een bureau of in de slaapkamer van je kind zet, het tijdloze houten ontwerp van de Nesta raakt nooit uit de mode. Dit Nederlandse ontwerp, dat is vervaardigd uit duurzaam beukenhout van hoge kwaliteit en is ontworpen met een minimum aan plastic, is een geboren klassieker. De baby- en peuterkit van de Nesta zijn beide voorzien van 100% gerecyclede stoffen met Eco Care. De Nesta is gemaakt voor de toekomst en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. *met de Nesta-babykit (0-6 maanden) en Nesta-baby- en peuterkit (6 maanden en ouder), die apart verkrijgbaar zijn.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Nesta kinderstoel met andere modellen