Samen slapen: voor de eerste nachten thuis met je kleintje

Nadat je uit het ziekenhuis wordt ontslagen, is het tijd om je kleine wondertje thuis te brengen. Het is helemaal normaal om je onzeker en overweldigd te voelen wanneer je je klaarmaakt voor je eerste nacht thuis met je baby. Dat is wat de meeste ouders voelen.

Hier maken we het eenvoudig voor je, dankzij onze co-sleepers voor naast het ouderbed voor meer rust en kalmte. De Maxi-Cosi Iora Air is een elegante co-sleeper die zorgt dat je kleintje heerlijk slaapt op slechts een armlengte afstand. Benieuwd naar de voordelen van een co-sleeper? Lees dan verder.

Eenvoudig borstvoeden

Een van de dingen die je zal verbazen in de eerste dagen met je kleintje is hoe vaak hij/zij honger heeft. Pas geboren baby's willen ongeveer iedere 2-3 uren gevoed worden. Onze co-sleepers maken nachtelijk borstvoeden eenvoudig voor je! 

Dankzij de eenvoudige schuiffunctie hoef je je niet eens weg te bewegen van het bed. Je zet de co-sleeper makkelijk naast en geeft je kleintje borstvoeding. 

Slaap meer

Het bedje naast je eigen bed betekent minder gedoe 's nachts! Zowel jij en je baby krijgen vaak meer slaap als je je baby houdt in het bedje voor naast je eigen bed. Of je nu moet voeden, een luier verschonen of de lakens moet verschonen midden in de nacht, alle basics zijn binnen handbereik in de grote opslagruimte van de Iora Air

Dit betekent dat je niet zoveel hoeft te bewegen en alle handelingen eenvoudig in enkele minuten kunt uitvoeren, waardoor je meer tijd hebt om te slapen.  

Minder nachtelijk gevaar

Wiegendood doet zich het meeste 's Nachts voor, maar de nieuwste onderzoeken tonen aan dat baby's 50% minder kans hebben om te overlijden als jij in dezelfde ruimte als ze slaapt.[AAP]. 

Experts raden aan om een afzonderlijk bedje voor naast het ouderbed dichtbij je te gebruiken, niet hetzelfde bed. Dichtbij je kleintje slapen ondersteunt borstvoeden en helpt je baby zich gemakkelijker en veiliger te voelen 's nachts. 

Emotionele verbinding

Je kleintje heb je 9 maanden bij je gedragen en ze zal zeker zoeken naar comfort en gemak in zijn/haar nieuwe wereld. 

Fysiek in de buurt van je baby blijven en lichaamscontact zal je baby helpen zich veiliger in deze nieuwe wereld te voelen waar hij/zij allemaal nieuwe sensaties ervaart! 

En nog belangrijker: je zult wakker worden met een blije baby naast je! Uiteindelijk draait alles om comfort, waar je ook bent. 

Altijd dichtbij, altijd samen

Wanneer je voelt dat het tijd is dat je kleintje naar zijn eigen kamer verhuist, wil je natuurlijk wel verbonden en dichtbij blijven. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed slaapt, helpen onze slimme Connected Home-producten om de perfecte gepersonaliseerde kinderkamer te creëren. Tegelijkertijd kun je jouw kleintje in de gaten houden en aanpassingen doen als dat nodig is, allemaal via één app. Omdat het voor jullie beiden een grote stap kan zijn, willen we je graag helpen om de overstap van samen slapen naar een eigen kamer zo soepel mogelijk te laten verlopen.