Wanneer is het beste moment om je baby naar zijn of haar eigen kamer te verhuizen?

Het beste moment om je kleintje naar zijn of haar eigen kamer te verhuizen, is wanneer jij en je kleintje daar klaar voor zijn. De meeste gezondheidsorganisaties adviseren dat het beste moment ergens na 6 maanden samen slapen zou kunnen zijn, maar er is geen goed of fout moment. Omdat het voor jullie beiden een grote stap kan zijn, willen we je graag helpen om de overstap van samen slapen naar een eigen kamer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Altijd samen

Zeker weten dat je kleintje veilig en wel in zijn of haar eigen kamer is, maakt de overgang van samen slapen naar slapen in aparte kamers een stuk eenvoudiger. De geruststelling dat je kind veilig en wel is, kan heel eenvoudig worden bereikt door een betrouwbare en duidelijke babyfoon te gebruiken. Het feit dat je een kijkje kunt nemen wanneer je maar wilt of ervoor kunt kiezen om je bij geluiden te laten waarschuwen, maakt de See Babyfoon tot de beste optie. Met extra functies voor praten in twee richtingen en rustgevende muziek is dit product onmisbaar om een gevoel van samenzijn te creëren terwijl je gescheiden bent. De See Pro Babyfoon is voorzien van geavanceerde CryAssist-technologie van Zoundream, die niet alleen huilgeluiden van je baby detecteert en aan jou meldt, maar ook automatisch het gehuil vertaalt, zodat je de gemoedstoestand van je baby begrijpt: slaperig, onrustig, hongerig, winderig of opgewonden. 

Rustgevend gedurende de nacht

Het kan even duren voordat je kleintje eraan gewend is dat hij of zij 's nachts niet meteen wordt gekalmeerd door je aanwezigheid. Een zacht liedje, witte ruis of zachte licht kan eraan bijdragen dat je kind leert om weer zelfstandig in slaap te vallen. Door de Soothe Licht & Geluid met de See Babyfoon te verbinden, kun je een routine creëren waarbij een specifiek geluid of licht wordt ingeschakeld wanneer de babyfoon geluiden of beweging detecteert. Als je baby groeit, kun je de Soothe Licht & Geluid gebruiken om voor je peuter een routine voor het opstaan te creëren of kun je hem als nachtlampje bij verhaaltjes voor het slapengaan gebruiken.

Nachtelijke controle

Als kinderen je 's nachts nog nodig hebben, hetzij voor een nachtelijke voeding of om een luier te verschonen, wil je dat ze zo slaperig mogelijk blijven, zodat ze weer verder kunnen slapen als je klaar bent. Het licht zo gedempt mogelijk houden en liefst niet al te veel lawaai maken is dan van essentieel belang.  Het Glow Wieglampje kan onder de wieg worden geplaatst, zodat het nooit direct in hun ogen schijnt en in intensiteit en kleur kan worden aangepast. Het lampje bevat ook een bewegingssensor met instelbaar sensorbereik, dus zoeken naar het lichtknopje is niet nodig.

Voor een goede nachtrust

De kamer van je kleintje moet een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid hebben om te kunnen profiteren van een goede nachtrust. De Breathe Luchtbevochtiger kan het temperatuur- en luchtvochtigheidniveau automatisch op peil houden. Je kunt het apparaat ook handmatig in- en uitschakelen in de Maxi-Cosi Connected Home-app. Het toevoegen van etherische oliën om te verstuiven helpt tijdens nachten waarin een opkomende verkoudheid je kleintje (en jou ook, in zekere mate) verhindert om de hele nacht door te slapen. De Clean 3-in-1-luchtreiniger zorgt ervoor dat de lucht binnenshuis die je kleintje inademt dag en nacht schoon blijft. Door het gebruik van het hoogwaardige HEPA 13-filter verwijdert de Maxi-Cosi Clean 99,97% van stof, pollen en in de lucht zwevende deeltjes.