Kies de mooiste kinderwagenaccessoires

Klaar voor alle uitdagingen

Niets is leuker dan samen met je kindje eropuit trekken. Het hele jaar door! We hebben verschillende accessoires voor de kinderwagen om je kindje te beschermen tegen alle omstandigheden. Of gewoon om de wandeling samen nog leuker te maken!

Winteraccessoires

Op een koude dag heerlijk naar buiten, genieten van de frisse lucht. Onze herfst- en winteraccessoires, zoals regenhoes en voetenzak, houden je kindje aangenaam warm, droog en comfortabel. Ook bij lagere temperaturen!

In onze voetenzak zitten de teentjes knus. Hij past op al onze kinderwagens en je baby kan er gemakkelijk in en uit. En als je baby groter wordt en een vestje kan dragen, blijft de voetenzak bruikbaar om de beentjes warm te houden.

Regenachtige dag of onverwachte bui? Geen probleem met een kinderwagen van Maxi-Cosi. Een regenhoes is inbegrepen bij al onze kinderwagens, dus je kindje blijft zeker warm en droog.

Zomeraccessoires

Wandelen in de zon, dat is pas genieten. Maar je wilt natuurlijk wel zien dat je babytje zich niet verbrandt! Met onze parasol kun je in de zomer samen op stap, want de gevoelige huid en oogjes van je baby blijven veilig in de schaduw. De parasol is gemakkelijk te bevestigen en flexibel in gebruik.

De pret van een gezellig uitstapje is snel voorbij als je onvoldoende luiers of babyvoeding bij hebt. Bij onze reistassen is een verschoonmatje inbegrepen. De Original Bag kan bovendien gebruikt worden als stoelverhoger vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten. De FlexiBag helpt je al je babygerief te sorteren, met aparte vakken voor de losse spulletjes. Des te hygiënisch!