Ultiem comfort en veiligheid voor je pasgeboren baby: Liggend reizen in de auto

Vakantie, bezoek aan grootouders, dagelijkse boodschappen en meer. Vele gezellige uitstapjes liggen in het verschiet voor jou en je kleintje. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat of hoe lang je reist, je wilt het beste comfort voor je pasgeborene en dat is waar opties voor platliggend reizen een rol spelen! Maxi-Cosi biedt je mogelijkheden om je baby plat liggend in de auto te vervoeren, zodat hij/zij altijd veilig en comfortabel is, waar je ook naartoe gaat!

Waarom plat liggen comfortabel en veilig reizen is voor je pasgeborene?

Deskundigen adviseren al lang dat plat liggen de beste ergonomische houding is voor kleine baby's om in te slapen. Het is cruciaal voor de groei van je baby's lichaam en hun hersenontwikkeling dat ze kunnen bewegen, strekken en hun armpjes en beentjes kunnen bewegen. In een platliggende positie kunnen baby's alle zuurstof binnen krijgen die ze nodig hebben en hun hoofd, ruggengraat en heupen bevinden zich in de beste positie voor een gezonde ontwikkeling.

Reiswiegjes en kinderwagens die deze positie bieden, hebben al lange tijd de voorkeur voor pasgeborenen. En nu bieden we je deze optie aan met onze innovatieve autostoeltjes met vlakke ligstand.

Ontdek onze Pebble 360 Pro! De vlakke ligstand is een meer natuurlijke slaaphouding voor baby's, omdat het de luchtwegen openhoudt en ze beter kunnen ademen. Of ontdek onze Marble. Met zijn bijna platliggende positie biedt Marble je een veilige en comfortabele manier van reizen met je kleine reiziger.

Pebble 360 Pro: Volledig vlakke ligpositie in zowel de auto als de kinderwagen

Pebble 360 Pro levert maximaal slaapcomfort voor je baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden. Het zitje heeft drie ligstanden, waaronder een superieure volledige ligstand, die zowel in de auto als op een kinderwagen kunnen worden gebruikt. De vlakke ligstand is een meer natuurlijke slaaphouding voor baby's, omdat het de luchtwegen openhoudt en ze beter kunnen ademen.

In combinatie met de draaibare FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je kind moeiteloos draaien en naar je toe schuiven. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je baby met een minimale inspanning kunt vastzetten. Onderweg biedt de geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen van Maxi-Cosi superieure veiligheid.

Volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen

Zowel het Pebble 360 Pro & Marble baby-autostoeltje als het Jade autobedje zijn ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste ECE R129 (i-Size) veiligheidsnorm, die de hoogste Europese veiligheidsnorm voor autostoeltjes is. Dit geeft een betere bescherming van hoofd en nek, en het is aan te raden om achterwaarts of zijdelings gericht te reizen voor je kleintje tot min. 15 maanden.

Als je langere autoritten plant, ben je bovendien gerustgesteld dat je pasgeborene in de volledige of bijna platliggende positie zal reizen, wat zorgt voor een gezonde ontwikkeling van je baby.

Waar je ook heen gaat, wij zijn er om je baby het beste comfort en veiligheid te bieden!

Marble

Jade reiswieg