Ultiem comfort en veiligheid voor je pasgeboren baby: Liggend reizen in de auto

Vakantie, bezoek aan grootouders, dagelijkse boodschappen en meer. Vele gezellige uitstapjes liggen in het verschiet voor jou en je kleintje. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat of hoe lang je reist, je wilt het beste comfort voor je pasgeborene en dat is waar opties voor platliggend reizen een rol spelen! Maxi-Cosi biedt je mogelijkheden om je baby plat liggend in de auto te vervoeren, zodat hij/zij altijd veilig en comfortabel is, waar je ook naartoe gaat!

Waarom plat liggen comfortabel en veilig reizen is voor je pasgeborene?

Deskundigen adviseren al lang dat plat liggen de beste ergonomische houding is voor kleine baby's om in te slapen. Het is cruciaal voor de groei van je baby's lichaam en hun hersenontwikkeling dat ze kunnen bewegen, strekken en hun armpjes en beentjes kunnen bewegen. In een platliggende positie kunnen baby's alle zuurstof binnen krijgen die ze nodig hebben en hun hoofd, ruggengraat en heupen bevinden zich in de beste positie voor een gezonde ontwikkeling.

Reiswiegjes en kinderwagens die deze positie bieden, hebben al lange tijd de voorkeur voor pasgeborenen. En nu bieden we je deze optie aan met ons innovatieve Marble baby-autostoeltje! Met zijn bijna platliggende positie biedt Marble je een veilige en comfortabele manier van reizen met je kleine reiziger.

Marble: Baby-autostoeltje met bijna platliggende positie

Dit baby-autostoeltje biedt een bijna platte ligstand met een hoek van 157° om je kleintje het beste slaapcomfort te bieden. Je baby kan zich dankzij de ligstand van het autostoeltje bovendien op gezonde wijze ontwikkelen, zoals experts vooral voor langere reizen adviseren.

De Marble's extra gevoerde zitting, inleg voor pasgeborenen en de extra grote en beschermende zonnekap dragen bij aan het ultieme comfort van je kleintje. Je kunt Marble vanaf de geboorte tot ca. 15 maanden gebruiken, wat langer is dan een gemiddeld baby-autostoeltje.

Onze innovatieve Marble biedt ook hetzelfde comfort en een gezonde houding voor je baby buiten de auto! Als je de auto uitstapt, neem je het autostoeltje uit de ISOFIX base en zet je het op je kinderwagen zonder je baby wakker te maken. Maar voordat we het vergeten, het komt met de speciale ISOFIX base!

Jade: Veiligheidsreiswieg met volledige platliggende positie

Bij Maxi-Cosi volgen we de aanbevelingen van de experts op om je baby de comfortabelste en veiligste reismogelijkheden te bieden.

Dankzij de 180 graden platte slaapstand van onze Jade veiligheidsreiswieg blijft je baby slapen in de beste ergonomische positie in auto's en wandelwagens, zonder wakker te worden, ongeacht de situatie. Dit is van essentieel belang voor de groei van het lichaam en de ontwikkeling van de hersenen van de baby, terwijl tegelijkertijd de kans op zuurstofgebrek wordt beperkt.

Dit verfijnde autobedje is geschikt vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden en kan alleen gebruikt worden in je auto met onze FamilyFix3 base (apart verkrijgbaar). Het past ook op alle compatibele wandelwagenframes, om een slimme en moderne kinderwagen te creëren. Compleet met een knusse zacht aanvoelende inleg, wordt je baby op elke reis veilig en comfortabel in de cocon gelegd.

Wat maakt onze Marble en Jade veilig?

Zowel het Marble baby-autostoeltje als het Jade autobedje zijn ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste ECE R129 (i-Size) veiligheidsnorm, die de hoogste Europese veiligheidsnorm voor autostoeltjes is. Dit geeft een betere bescherming van hoofd en nek, en het is aan te raden om achterwaarts of zijdelings gericht te reizen voor je kleintje tot min. 15 maanden.

Als je langere autoritten plant, ben je bovendien gerustgesteld dat je pasgeborene in de volledige of bijna platliggende positie zal reizen, wat zorgt voor een gezonde ontwikkeling van je baby.

Waar je ook heen gaat, wij zijn er om je baby het beste comfort en veiligheid te bieden!