Pebble 360 Pro

Volledig vlakke ligpositie in zowel de auto als de kinderwagen
0 - 15 M
40 - 87 cm
0 - 13 kg
€  299,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Innovatieve SlideTech™ technologie

De revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die iedere dag eenvoudiger maakt voor ouders. Geen rugpijn, hoofdstoten of geklungel. Met de FamilyFix 360 Pro-base gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

Volledig vlakke ligpositie

De Pebble 360 Pro kan in alle standen volledig plat liggen - in de auto en bevestigd aan een kinderwagen, met of zonder de FamilyFix 360 Pro-base.

Easy-in harnas

Pebble 360 Pro heeft een Easy-in harnas dat geopend blijft, zodat je je kind moeiteloos in en uit de auto kunt tillen.

G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen

De Pebble 360 Pro is gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen en heeft superieure geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen om de veiligheid van je kind te garanderen.

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand

FamilyFix 360 Pro beschikt over FlexiSpin, een slim draaisysteem waarmee je de Pebble 360 Pro in elke ligstand eenvoudig met slechts één hand kunt draaien.

Productomschrijving

Maxi-Cosi Pebble 360 Pro maakt deel uit van de 360 Pro Family-serie, inclusief rotatie met één hand en SlideTechTM - onze revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofdstoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan! Pebble 360 Pro levert maximaal slaapcomfort voor je baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden. Het zitje heeft drie ligstanden (waaronder een superieure volledige ligstand) die zowel in de auto als op een kinderwagen kunnen worden gebruikt. De vlakke ligstand is een meer natuurlijke slaaphouding voor baby's, omdat het de luchtwegen openhoudt en ze beter kunnen ademen. In combinatie met de draaibare FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je kind moeiteloos draaien en naar je toe schuiven. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je baby met een minimale inspanning kunt vastzetten. Onderweg biedt de geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen van Maxi-Cosi superieure veiligheid.
Veiligheid
Innovatie ontworpen om te beschermen. Maxi-Cosi Pebble 360 Pro is gebouwd volgens de hoogste i-Size-veiligheidsnormen en biedt superieure bescherming voor je baby vanaf de geboorte tot ca. 15 maanden. Omdat 45% van de botsingen van de zijkant komt, heeft de Pebble 360 Pro geïntegreerde G-CELL Side technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen; speciaal ontworpen om de krachten van een botsing van je kind weg te geleiden, om vooral letsel rondom het hoofd, de nek en de schouders te verminderen. Geen handmatige bediening nodig, dus wees gerust in de wetenschap dat je baby altijd beschermd is. De Maxi-Cosi Pebble 360 Pro is ook TÜV gecertificeerd voor gebruik in het vliegtuig, zodat je baby veilig en beschermd met je mee kan reizen op vakantie, in zijn eigen autostoeltje, in alle ligstanden.
Eenvoudig in gebruik
Maxi-Cosi Pebble 360 Pro is ontworpen om het leven van ouders elke dag eenvoudiger te maken. In combinatie met de draaibare FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je kind moeiteloos draaien en naar je toe schuiven. Geen rugpijn, hoofdstoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan! ISOFIX-bevestigingspunten en de steunpoot op de base bieden de veiligste en eenvoudigste manier om de autostoel te installeren, terwijl handige visuele indicatoren aangeven wanneer de base en de stoel goed geïnstalleerd zijn, zodat je als ouder de zekerheid hebt die je wilt. Met de uitschuifbare base kan Pebble 360 Pro soepel en eenvoudig in elke ligstand worden gedraaid. Het Easy-in harnas blijft geopend en ligt niet in de weg, zodat je je baby met minimale inspanning in het stoeltje kunt vastzetten. De Pebble 360 Pro kan zonder base veilig en eenvoudig in elke auto worden vastgezet, en eenmaal buiten kan hij met één snelle klik aan een kinderwagen worden bevestigd. Met het ergonomische handvat van het zitje kun je je baby ook veilig en vlot van en naar de auto dragen.
Leeftijdsgroep
Vanaf de geboorte tot ongeveer 15 maanden oud (40 - 87 cm) biedt de Maxi-Cosi Pebble 360 Pro maximaal slaapcomfort voor je baby, of hij nu in de auto reist of aan een kinderwagen is bevestigd. Onze zitverkleiner voor baby’s houdt je baby comfortabel en biedt tegelijkertijd een goede pasvorm en ruimte om te groeien. Als je baby meer dan 15 maanden oud is, kun je overstappen op de compatibele Pearl 360 Pro (apart verkrijgbaar) en deze tot 4 jaar gebruiken; zodat je peuter maximaal comfort blijft ervaren, waar hij/zij ook heen gaat.
Comfortfuncties
De Maxi-Cosi Pebble 360 Pro heeft drie ligstanden, waaronder een volledig vlakke ligstand die zowel in de auto als in de wandelwagen kan worden gebruikt, zodat je zelf de meest comfortabele positie voor je kleintje kunt bepalen. Of dat nu liggend is tijdens een comfortabel dutje of rechtop zittend en genietend van de omgeving. Een verstelbare hoofdsteun zorgt voor extra comfort en ClimaFlow-panelen en hoogwaardige ademende stoffen zorgen voor maximale luchtcirculatie, zodat je kind altijd de juiste temperatuur heeft. Met zijn superieure volledig vlakke ligstand en zachte 100% gerecyclede stof, vrij van schadelijke chemicaliën is er geen comfortabelere plek voor je baby. Pebble 360 Pro is ontworpen om ook voor ouders comfortabel te zijn in het gebruik - het heeft het AGR-keurmerk, waardoor het een 'rugvriendelijk' autostoeltje is. AGR is een onafhankelijke organisatie van zorgprofessionals en experts gespecialiseerd in rugklachten/ergonomie. Zij erkennen dat de Maxi-Cosi Pebble 360 Pro ouders een ergonomische oplossing biedt, omdat je niet volledig in de auto hoeft te buigen om je kind of de autostoel te installeren.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Pebble 360 Pro met andere modellen