Waarom kiezen voor een autostoeltje met AirProtect®-technologie?  

Niemand denkt er graag aan dat hij een auto-ongeluk zou kunnen krijgen, maar tegelijkertijd wil je er alles aan doen om je kindje te beschermen mocht dat nodig zijn. Ook voor ons is de veiligheid van jouw kind het allerbelangrijkst, en daarom hebben we onze revolutionaire AirProtect®-technologie ontwikkeld om het risico op letsel van je kind te beperken in geval van een zijdelingse botsing.

Wist je dat?  

Zijdelingse botsingen voornamelijk gevaarlijk zijn voor kinderen? Ze zorgen voor een derde van alle fatale botsingen met kinderen, waarbij bijna alle letsel het hoofd betreft.  

AirProtect®-technologie voor zijdelingse botsingen 

Zijdelingse botsingen zijn zeer gevaarlijk voor kinderen. Een op vier botsingen zijn zijdelingse en ze zijn verantwoordelijk voor een derde van de dodelijke ongevallen. Dat komt doordat bij een zijdelingse botsing de impact wordt opgevangen door de schouders. Daardoor schudt de borst en het hoofd heen en weer, wat zorgt voor serieus letsel. Het is ook specifiek gevaarlijk als het kind aan de zijkant zit omdat de deur dan tegen ze aan wordt gedrukt. AirProtect® geeft je de gemoedsrust dat je kind beschermt wordt tegen de krachten van een zijdelingse botsing. 

Bekijk onze autostoeltjes met AirProtect®-technologie.

Hoe werkt AirProtect®-technologie? 

AirProtect® is speciaal ontworpen om het hoofd van je kind te beschermen bij een zijdelingse botsing. De technologie vermindert de impact van een botsing onmiddellijk rond het hoofd van je kind door de krachten weg te leiden van je kind en te laten absorberen door de hoofdsteun.  

Bekijk onze autostoeltjes met Airprotect®-technologie. 

Innovatieve oplossingen om je kind het beste te beschermen 

OnzeAirProtect®-technologie is het resultaat van een samenwerking tussen Dorel en het bekroonde Crash Test Center bij Kettering University, Michigan USA. 

De veiligheid van je kind is prioriteit nummer een bij Maxi-Cosi. Om het risico op letsel van je kind te beperken hebben we een reeks nieuwe technologieën ontwikkeld om ze veilig te laten reizen in de auto. Kom meer te weten over onze innovatieve oplossingen en technologieën voor autostoeltjes.