Waarom kiezen voor een autostoeltje met ingebouwde airbags? 

Auto-airbags hebben rijden (en botsen) veel veiliger gemaakt de laatste tientallen jaren. Daarom hebben we onze bekroonde Air Safety Technology® ontwikkeld, een zeer klein airbagsysteem dat je kind beschermt bij een crash. Uniek, innovatief en beschermt je kind.

Airbags om je kind veilig te houden 

Onze autostoeltjes met Air Safety Technology® hebben twee specifiek vormgegeven airbags ingebouwd in de schouderpads. Deze blazen zich automatisch op in het geval van een botsing om het hoofd zachtjes te beschermen. Dit vermindert de krachten op de nek en voorkomt serieus letsel. 

Air Safety Technology® voor frontale botsingen 

70% van de ongelukken zijn frontale botsingen. Kinderen die voorwaarts gericht reizen, kunnen naar voren worden gelanceerd bij een frontale botsing. Dit zet druk op het hoofd en de nek, wat kan leiden tot zwaar letsel. De botten en spieren van je kind worden sterker naarmate ze groeien, maar zullen pas volledig ontwikkeld zijn wanneer kids rond vier jaar oud zijn. Als je peuter voorwaarts gericht reist, kan Air Safety Technology® je het vertrouwen bieden dat het hoofd wordt beschermd bij een botsing. 

Bekijk ons autostoeltje met Air Safety Technology®.

Hoe werkt Air Safety Technology®? 

Air Safety Technology® is specifiek ontworpen om je kind te beschermen als ze voorwaarts gericht reizen en bij een frontale botsing. De airbags verminderen de krachten op het hoofd van je kleintje door onmiddellijk op te blazen bij een botsing en je kindje te beschermen.  

Onze autostoeltjes met Air Safety Technology® hebben een CO2-cartridge die geïntegreerd is in de achterkant van het stoeltje. Bij een botsing blazen de twee airbags in de schouderpads zich automatisch op. Deze airbags lopen een seconde later gelijk leeg voor jou gemoedsrust. 

Wist je dat? 

Auto-airbags zijn ontworpen en geplaatst om het hoofd van een volwassene te beschermen, en niet dat van een kind. Met een Maxi-Cosi-autostoeltje met Air Safety Technology®, reist je kind met airbagbescherming op precies de juiste plek. 

Ontdek ons autostoeltje met Air Safety Technology®

Innovatieve oplossingen voor de beste bescherming 

Air Safety Technology® was geïnspireerd op het verhoogde gebruik van airbags om individuen te beschermen, bijvoorbeeld airbags geïntegreerd in motorfietsen of jacks van ruiters. De create is het resultaat van vele jaren ontwikkeling en testen met het idee van de Franse mobiele airbagexperts van Helite. 

De veiligheid van jouw kind is altijd onze eerste prioriteit. Daarom hebben we nieuwe technologieën ontwikkeld om het risico op letsel van je kind te beperken wanneer ze reizen in de auto. Kom meer te weten over waarom onze technologieën voor autostoeltjes de beste zijn.