Emerald

i-Size-veiligheid van dag één tot 7 jaar
0 - 7 Y
40 - 125 cm
0 - 25 kg
€  429,99 Adviesprijs €  429,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Vanaf de geboorte tot 7 jaar

Lange gebruiksduur: vanaf de geboorte tot 7 jaar

Achterwaarts gericht tot 4 jaar

Veilig achterwaarts gericht reizen tot vier jaar

G-CELL-technologie

G-CELL side protection system voor optimale veiligheid

Veiligheid conform de i-Size-standaard

Voldoet aan de nieuwste en strengste i-Size-veiligheidsstandaard

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Emerald biedt echt het beste van twee werelden. Met dit i-Size autostoeltje hoef je niet meer te kiezen. Dankzij de comfortabele, uitneembare zitverkleiner kan Emerald vanaf de geboorte tot zeven jaar gebruikt worden en voldoet het aan de nieuwste en strengste i-Size-veiligheidsstandaard.

Behalve dat de Emerald voor lange tijd kan worden gebruikt, kan hij tot 4 jaar ook worden gebruikt voor achterwaarts gericht reizen. Dit betekent dat je kleintje - ook al is hij niet zo klein meer - optimaal beschermd is voor het geval het ondenkbare gebeurt. En wat dat betreft wordt nog meer veiligheid geboden door de superieure G-CELL-technologie van de autostoel, die de beste bescherming biedt bij een zijdelingse aanrijding.

Installeren

Dit autostoeltje voor meerdere leeftijden heeft ISOFIX-bevestigingspunten en een steunpoot die de veiligste, eenvoudigste en snelste manier bieden om het autostoeltje tot 4 jaar te installeren. Als je kind groter wordt, installeer je het autostoeltje tot de leeftijd van 7 jaar met behulp van de autogordel.

Bij een correcte installatie kun je het veiligheidsharnas en de hoogte van de hoofdsteun eenvoudig aanpassen aan de lengte van je kind. Of je kunt het harnas eenvoudig in de zijkanten van het zitje opbergen als je op oudere leeftijd (> 4 jaar) de autogordel gaat gebruiken.

Veiligheid

De Maxi-Cosi Emerald is een achterwaarts gerichte autostoel tot 4 jaar (105 cm) die een betere bescherming van de nek en het hoofd biedt. Het i-Size autostoeltje is voorzien van superieure G-CELL-technologie voor de bescherming van het schoudergebied tegen zijdelingse botsingen. Het 5-puntsharnas biedt extra bescherming van je kind bij een frontale botsing. Dit alles zorgt ervoor dat het voldoet aan de hoogste en nieuwste veiligheidsnormen: i-Size.

i-Size-veiligheid van dag één tot 7 jaar

De Emerald heeft echt alles: een echt autostoeltje voor meerdere leeftijden dat zowel langdurig gebruik als i-Size veiligheid biedt.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi