8506750300_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_3qrtleft_16042021
8506750300_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_3qrtleft_16042021 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_comeswithmarbleisizebase_3qrtback 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_flexibletravelsystem_side 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_isizesafety_front 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_side 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_withbase_side 8506750300_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_front_16042021 Maxi-Cosi Marble: Feature & Benefit

Marble

Compleet comfort
Van 40 tot 85 cm
0 - 13 kg
€  309,99 Adviesprijs €  309,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Near lie-flat reclined sleeping position

Reclines to a comfortable sleeping position both in and outside the car and contributes to the baby’s health

Comfortable inlay and padding

Extra soft padded newborn inlay and seat

Adjustable headrest & harness height

Easily grows with your baby with 8 different headrest and harness height positions

Ultra-protective XL sun canopy with peek-a-boo window

The super large sun canopy with peek-a-boo window provides undisturbed sleeping on sunny days

Productomschrijving

Ga je voor een intens tevreden baby? Dat kan met ons verstelbare babyautostoeltje Marble! Dankzij de bijna platte ligstand met een hoek van 157° biedt de Marble zowel binnen als buiten de auto het beste slaapcomfort. Ook helpt hij bij de gezonde ontwikkeling van je kleintje. De Marble biedt je baby alle comfort en ondersteuning die hij nodig heeft.

Bevestiging

Tegenwoordig zijn meer en meer Europese auto's met het ISOFIX-systeem uitgerust. De kans is dus groot dat jouw auto dit ook heeft. Met onze Marble hoef je de ISOFIX-basis niet apart te kopen. Hij is inclusief een speciale ISOFIX-basis.

De basis van de Marble kan eenvoudig worden bevestigd aan de ISOFIX-ankerpunten van jouw auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles te installeren.

Als de basis eenmaal is geïnstalleerd, kun je hem in de auto laten. Op deze manier is het veel makkelijker om in en uit te stappen, want het Maxi-Cosi Marble babyautostoeltje kan simpel op de basis worden vastgeklikt, waarna de reis kan beginnen.

Veiligheid

Maxi-Cosi heeft geholpen om meer dan 50 miljoen baby's van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Als toonaangevende specialist in kindermobiliteit stellen we de veiligheid van je kleintje centraal. Gezinnen kunnen de toekomst zorgeloos tegemoet met onze intuïtieve en innovatieve autostoeltjes die kinderen op veilige wijze beschermen.

Dankzij de verbeterde veiligheid is de Maxi-Cosi Marble goedgekeurd volgens de nieuwste Europese veiligheidsstandaard i-Size. Dit houdt in dat dit Maxi-Cosi babyautostoeltje betere bescherming voor het hoofd, de nek en het lichaam biedt en het stoeltje met de basis achterwaarts gericht kan worden gebruikt, wat geldt als de veiligste reispositie voor kinderen.

Het stoeltje is uitgerust met een impactopvangende kuip en impactopvangend beschermingsmateriaal aan de zijkant, zodat je baby altijd volledig wordt beschermd.

Compleet comfort

Alle ouders willen hun kleintjes onderweg het ultieme comfort bieden. Onze Marble is ontworpen met extra aandacht voor het comfort van je baby, zonder de veiligheid en het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

De Marble biedt een bijna platte ligstand met een hoek van 157° om zowel in als buiten je auto het beste slaapcomfort te bieden. En dat is nog niet alles! Dankzij de ligstand van dit babyautostoeltje kan je baby zich gezond ontwikkelen.

Als autostoeltje met slaapstand heeft de Marble meer in zijn mars om je baby tevreden te houden. De Marble groeit met je baby mee. Je kunt de hoofdsteun en het harnas eenvoudig in 8 verschillende posities instellen.

Dit comfortabele autostoeltje heeft ook een extra beschermende XL-zonnekap met kiekeboevenster, zodat je baby zelfs op zonnige dagen ongestoord kan dutten en heerlijk kan dromen. Dankzij de extra zachte gevoerde zitting en uitneembare zitverkleiner voor een pasgeborene in een autostoeltje is de Marble vanaf de eerste dag te gebruiken.

We hebben ook aan veiligheid en gebruiksgemak gedacht. De Maxi-Cosi Marble is inclusief een speciale ISOFIX-basis. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat je de Marble altijd correct en veilig in de auto plaatst.

Bovendien past de Marble op de Maxi-Cosi kinderwagens en Quinny kinderwagens.

Je baby kan onderweg misselijk worden en snacks en drankjes kunnen weleens op de verkeerde plek terechtkomen. De bekleding van het Maxi-Cosi autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Of het stoeltje nu wordt bevestigd op de speciale ISOFIX-basis in de auto of op een compatibel kinderwagenframe: de Marble biedt altijd en overal comfort.

Compatibele producten

Vergelijk Marble met andere modellen