RodiFix Pro² i-Size

Leun achterover en ontspan lekker in stijl.
3.5 - 12 Y
100 - 150 cm
15 - 36 kg
€  199,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Meerdere ligstanden

Met 3 verschillende, ontspannende ligstanden is je kind altijd comfortabel onderweg, of het nu rechtop zit en door het raam naar buiten kijkt of ontspannen achterover leunt en slaapt.

CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen

Is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorptie vanuit meerdere hoeken, waardoor de veiligheid van je kind is gewaarborgd.

ClimaFlow voor temperatuurregeling

Ontworpen met verbeterde ClimaFlow-ventilatiepanelen, ademend schuim en stoffen waardoor luchtcirculatie wordt verbeterd en het stoeltje altijd de juiste temperatuur voor je kind heeft.

AirProtect®-veiligheidskussens

Gepatenteerde AirProtect® side impact technologie in de hoofdsteun biedt extra bescherming en vermindert het risico op hoofdletsel met maximaal 20%

Productomschrijving

De verbeterde RodiFix Pro² i-Size heeft 3 ligstanden, waardoor je kind jarenlang comfortabel en stijlvol kan ontspannen. Dankzij de hoogste i-Size veiligheidsnormen en een in hoogte én breedte verstelbare open constructie is je kind met dit autostoeltje terwijl het opgroeit van 3,5 tot 12 jaar altijd veilig en comfortabel.
Veiligheid
Het verbeterde RodiFix Pro i-Size kinderautostoeltje zit vol met eersteklas beschermende eigenschappen. Gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen, biedt het extra hoge vleugels aan beide zijden voor een betere bescherming bij zijdelingse botsingen. Gepatenteerde AirProtect® veiligheidskussens in de hoofdsteun beschermen je kind en verminderen het risico op hoofd-letsel met wel 20%. G-CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen voegt een extra ingebouwde bescherming toe en biedt maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit verschillende hoeken om de veiligheid van je kind te waarborgen.
Gebruiksvriendelijk
Met ISOFIX-bevestigingspunten is het eenvoudig de RodiFix Pro² i-Size te installeren. Zonder armleuningen die in de weg te zitten, gaat het vastgespen altijd snel en probleemloos. Zo eenvoudig zelfs dat zelfstandige kinderen zelf de gordels om kunnen doen. Het is zo dat je niet kan voorkomen dat je kind zo snel opgroeit, maar je kunt ze wel bijhouden, want het verstelbare ontwerp van de zitting groeit zowel in hoogte als in breedte met ze mee. Gewoon de knop aan de achterkant van de hoofdsteun indrukken om de hoogte aan te passen als ze groter worden en de intuïtieve zijvleugels eenvoudig naar buiten bewegen.
Leeftijdsgroep
Kinderen van alle leeftijden willen tijdens autoritten achteroverleunen en ontspannen of slapen. Bij sommige autostoeltjes leidt dit vaak tot een ongemakkelijk en oncomfortabel dutje omdat hun hoofden niet worden ondersteund en naar voren knikken, waardoor ouders zich ook onprettig voelen. Bij de RodiFix Pro i-Size is dat niet het geval. Het kinderautostoeltje voor meerdere leeftijden biedt 3 ontspannende ligstanden. Het open, verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat het stoeltje met je kind meegroeit en ruim acht jaar comfort en veiligheid biedt voor de leeftijd van 3,5 tot 12 jaar.
Comfortfuncties
RodiFix Pro² i-Size heeft 3 ligstanden, waardoor kinderen de keuze hebben om rechtop te zitten of achterover te leunen en te slapen. De AirProtect®-veiligheidskussens beschermen niet alleen, maar zijn ook extreem zacht en bieden extra comfort. De verbeterde RodiFix Pro² i-Size heeft extra vulling in de zitting voor meer zachtheid en een extra brede rugleuning wat het comfort van je kind tijdens de groei nog verder te verbetert. RodiFix Pro² i-Size is gemaakt van eersteklas 100% gerecyclede Eco Care-stof die je aan de reliëfdetails en de fraaie stiklijnen herkent. De stoel heeft ook verbeterde ClimaFlow-ventilatiepanelen, ademend schuim en de gebruikte stoffen verbeteren de luchtcirculatie en houden de temperatuur te allen tijde aangenaam voor je kind.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk RodiFix Pro² i-Size met andere modellen