Titan Plus i-Size

Veiligheid en comfort terwijl ze groeien
15 M - 12 Y
76 - 150 cm
9 - 36 kg
€  299,99 Adviesprijs €  299,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

G-CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen

De Titan Plus i-Size is gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en biedt maximale bescherming bij zijdelingse botsingen. G-CELL-technologie is een geïntegreerd veiligheidssysteem, ontworpen om de krachten van een botsing op te vangen en weg te geleiden van je kind, zodat er minder letsel optreedt.

Meerdere ligstanden

Met 4 verschillende ligstanden zit je kind altijd comfortabel, of het nu rechtop zit en uit het raam kijkt of ontspannen achterover leunt.

Groeit met je mee

De hoogte van de hoofdsteun is verstelbaar in 11 verschillende standen, zodat je kind zich in de leeftijd vanaf 15 maanden tot 12 jaar ondersteund, comfortabel en beschermd voelt.

Kussen van zacht schuim

De Titan Plus i-Size heeft kussens van zacht schuim in de hoofdsteun voor comfort en bescherming.

Productomschrijving

Elke ouder wil dat zijn of haar kind veilig en comfortabel door het leven gaat. De Titan Plus i-Size is een groep 1-2-3 autostoeltje dat dezelfde hoge veiligheidsnormen biedt als zijn hoogwaardige grote broer, de Titan Pro i-Size, en dezelfde belangrijke kenmerken heeft zoals: verbeterde G-CELL-technologie voor maximale bescherming bij zijdelingse botsingen en 4 ontspannende ligstanden voor meer comfort. De Titan Plus i-Size is een voorwaarts gericht autostoeltje dat met je kind meegroeit vanaf een leeftijd van 15 maanden tot 12 jaar.
Veiligheid
De Titan Plus i-Size voldoet aan dezelfde hoge veiligheidsnormen als zijn hoogwaardige grote broer, de Titan Pro i-Size, die in 2022 door StiWa/ADAC indrukwekkend werd beoordeeld met 4-sterren. Aangezien 45% van de botsingen van opzij komen, beschikt de Titan Plus i-Size over verbeterde, geïntegreerde G-CELL-technologie. Deze is ontworpen om de krachten van een botsing op te vangen en weg te geleiden van je kind, zodat de kans op letstel rond het hoofd, de nek en schouders wordt verminderd. Dit biedt bijna 11 jaar lang maximale bescherming voor je kind. Dit groep 1-2-3 ISOFIX-autostoeltje heeft veiligheidskussens van zacht schuim in de hoofdsteun die het risico op hoofdletsel verminderen en je kleintje meer comfort bieden. De Titan Plus i-Size biedt de best mogelijke bescherming.
Gebruiksgemak
Eenvoudig reizen plus eenvoudige installatie. De groep 1-2-3 Titan Plus i-Size maakt alledaagse gezinsreizen gemakkelijk, jarenlang. De Titan Plus i-Size kan snel en eenvoudig in elke auto worden bevestigd dankzij de ISOFIX-installatie en de top tether. Naarmate je kind groter wordt, kan de hoofdsteun eenvoudig worden versteld en met de vijfpunts veiligheidsgordel kun je je kleintje met één simpele klik in en uit de auto tillen. Als je kind moe is, kun je de zitting snel en eenvoudig met slechts één hand in een ligstand zetten, zodat je kind binnen enkele seconden in slaap valt. Ging dat ook maar altijd zo tijdens bedtijd!
Leeftijdsgroep
De Titan Plus i-Size is een groep 1-2-3 ISOFIX-autostoeltje dat zich aanpast naarmate je kind opgroeit, vanaf een leeftijd van 15 maanden tot 12 jaar. Als je kind peuter is, kun je hem of haar met de vijfpunts veiligheidsgordel veilig vastzetten (de gordel kan worden gebruikt tot een leeftijd van 4 jaar of een lengte van 105 cm). Zodra je kind oud genoeg is om de autogordel te gebruiken, kan de veiligheidsgordel eenvoudig worden opgeborgen in de rugleuning. De hoofdsteun met zachte kussens kan in 11 verschillende standen worden versteld, terwijl de stoel kan worden omgevormd tot een zitverhoger met een hoge rugleuning die waarborgt dat je kleintje gedurende zijn of haar hele jeugd veilig en comfortabel zit.
Comfortfuncties
De Titan Plus i-Size biedt je kind een comfortabel stoeltje dat bijna 11 jaar lang kan worden gebruikt. Het voorwaarts gerichte autostoeltje voor meerdere leeftijden biedt het hoogste veiligheids- en comfortniveau voor je kind. Dankzij 4 verschillende ligstanden kan je kind rechtop zitten en uit het raam kijken of achterover leunen en genieten van een ontspannen ritje. Met veiligheidskussens van zacht schuim kun je erop vertrouwen dat je kleintje onderweg altijd comfortabel zit. Daarbij is de hoogte van de hoofdsteun met kussens en de rugleuning verstelbaar, zodat het stoeltje met je kind meegroeit.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi