Rodi XP FIX

Comfortabele en veilige oplossing
Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar
15 - 36 kg
Color
Basic Black
  • ISOFIX installatie
  • Side Protection System
  • In hoogte- en breedte verstelbaar
159,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Ieder kind groeit in zijn of haar eigen tempo. Daarom is voor een optimale bescherming een volledig aanpasbaar autostoeltje nodig.

De Maxi-Cosi Rodi XP FIX is uitgerust met onze Side Protection System en biedt daarmee optimale bescherming. De eenvoudige ISOFIX installatie zorgt voor stabiliteit in de auto, zelfs wanneer je kind niet in het stoeltje zit. Het stoeltje is in hoogte en breedte verstelbaar en daarmee uitermate geschikt voor je groeiende kind.

Kenmerken

Veiligheid -Voorwaarts gericht kinderautostoeltje - Side Protection System voor optimale bescherming van hoofd, onderrug en heupen - Duidelijke gordelloop voor het gemakkelijk bevestigen van de autogordel - Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsstandaard R44/04 Comfort - Staat altijd stabiel in de auto dankzij ISOFIX bevestiging - In hoogte verstelbaar en groeit mee met je kind - Gevoerd voor meer zitcomfort - Wasbare bekleding is makkelijk te verwijderen Algemeen - Gemaakt in Europa Comfort In hoogte verstelbaar Veiligheid Side Protection System Algemeen Autostoeltje voor voorwaarts gericht vervoer  •  

Reviews