Lara²

Helemaal klaar voor kleine ruimtes en grote avonturen
0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  199,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Supercompact en licht

De Lara² is opgevouwd buitengewoon compact en heeft een bijpassend licht design. Eenvoudig op te bergen, zelfs in de kleinste ruimtes.

Gevoerde en ventilerende zitting

Premium stijl met ventilerende materialen voor een frisse en comfortabele rit.

Twee boodschappenmanden

Met maximale opbergcapaciteit en eenvoudige toegang tot je spulletjes, waar je ook naartoe gaat!

Compatibel met babyautostoeltjes

De Lara² is geschikt voor vanaf de geboorte dankzij de autostoeltjecompatibiliteit, zodat je gemakkelijk in en uit de auto kunt stappen.

Productomschrijving

De Lara² is de beste reisklare kinderwagen vanaf de geboorte tot 4 jaar dankzij de compatibiliteit met autostoelen. En hij is zo compact dat je hem op de allerkleinste plaatsen kunt opbergen, zelfs in sommige bagagerekken*. Lara² is superlicht en heeft unieke inklapmogelijkheden met één hand: één druk op de duwstang en de kinderwagen klapt automatisch in. Je kunt alles wat jij en je baby nodig hebben meenemen in de 2 manden, die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw comfort. Je kleintje zal zeker genieten van de rit in het allerbeste zitje, zelfs bij warme temperaturen, dankzij de ademende stoffen. *Vraag dit voor de zekerheid vóór de reis na bij de luchtvaartmaatschappij.
Gebruiksgemak
Ga je de wereld verkennen? Dat is geen probleem met deze compacte kinderwagen voor vanaf de geboorte. De Lara² is zo compact dat die soms zelfs past in bagagerekken*! De Lara² weegt slechts 6,4 kg, is eenvoudig op te bergen en kan eenvoudig gedragen worden dankzij de schouderband. De snelle inklapfunctie met één hand stelt je in staat om de Lara² op te vouwen in een oogwenk, zonder gedoe. Dat is echt heel handig wanneer je op weg gaat en de Lara² snel wilt opbergen. Druk gewoon op de duwstang en de kinderwagen klapt automatisch in. Wanneer je op verkenning gaat met je kleintje, moet je voorbereid zijn. De Lara² is hier om je te helpen met niet één, maar twee opbergmandjes! Ze zijn eenvoudig bereikbaar met één onder het zitje, zoals bij veel kinderwagens, en één achter op het zitje. Dus waar je ook naartoe gaat, je kunt genieten van maximale opbergcapaciteit en eenvoudige toegang tot je spulletjes! *Vraag dit voor de zekerheid vóór de reis na bij de luchtvaartmaatschappij.
Leeftijdsgroep
Jouw comfort en gemak is onze prioriteit bij Maxi-Cosi, dus voel je je iedere dag comfortabel wanneer je naar buiten gaat. Je kunt Lara² gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot vier jaar en past op de meeste Maxi-Cosi-babyautostoeltjes*. Klik je babyautostoeltje eenvoudig vast aan de adapters (apart verkrijgbaar) en je kunt in één keer in en uit de auto stappen. Onzekinderwagen met vlakke ligstand en verstelbare beensteun zorgt ervoor dat je kleintje een dutje kan doen als dat nodig is, of gebruik een van de drie ligstanden zodat je baby achterover kan leunen en van de rit kan genieten.
Comfortfuncties
Ga je naar een warme omgeving toe of ga je genieten van het zomerse weer in het park? Naast dat de Lara² een lichte, draaibare kinderwagen is, is de kinderwagen ook gemaakt met ventilerend materiaal om je kleintje koel en comfortabel te houden in warme temperaturen en om te voorkomen dat je kleintje begint te zweten in het stoeltje. De extra voering in het stoeltje houdt je kleintje comfortabel en de uitschuifbare zonnekap (UPF 50+) beschermt je kleintje tegen zon, wind en kou! Het kiekeboe-raampje in de kap maakt het mogelijk om in contact te blijven terwijl je kleintje de wereld verkent.
Gemaakt voor
Zijn jij en je gezin op zoek naar een handige, opvouwbare kinderwagen die superlicht is maar nog steeds het beste comfortniveau biedt aan je baby, waar je ook naartoe gaat? Houd jij van reizen en wil je vanaf dag één samen met je kersverse gezin de wereld verkennen? Als het antwoord daarop 'ja' is, dan is onze Lara² de perfecte lichte en compacte kinderwagen voor jou en je nieuwe familie! De Lara² is een lichtgewicht kinderwagen voor baby en peuter en is eenvoudig te gebruiken vanaf de geboorte dankzij de vlakke ligstand-functie, zelfs tot de leeftijd van 4 jaar of 22 kg. Met de bijpassende autostoeladapters (apart verkrijgbaar) kun je je Lara² eenvoudig compatibel maken met je babyautostoeltje*. Dit zorgt ervoor dat in en uit de auto stappen buitengewoon eenvoudig is. Je kleintje in de auto bevestigen gaat nu dankzij de draaibare veiligheidsbeugel helemaal zonder problemen. Als hij/zij geïnstalleerd is, zorgt de gewatteerde vijfpuntsgordel ervoor dat hij/zij veilig maar comfortabel zit. Het ventilerende materiaal van de gewatteerde stoeltjes maakt iedere reis koel en comfortabel, zelfs tijdens warmer weer. Voeg de vier schokabsorberende veringen toe en je kunt de weg op gaan om te verkennen! De Lara² is buitengewoon licht en compact, kan eenvoudig worden gedragen dankzij de geïntegreerde schouderbanden en kan eenvoudig worden opgeslagen in de kleinste ruimtes, zelfs in opbergruimtes in vliegtuigen**. De tijd staat niet stil en dat zou jij ook niet hoeven moeten doen. Dus ga naar buiten en verken samen jullie nieuwe wereld! *Bekijk voor alle compatibele Maxi-Cosi autostoeltjes hieronder ons compatibele productoverzicht **Vraag dit voor de zekerheid vóór de reis na bij de luchtvaartmaatschappij.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Lara² met andere modellen