Zelia³

Alles wat je nodig hebt. En nog veel meer.
0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  359,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

2-in-1-zitting

Met een geïntegreerde reiswieg is Zelia³ de 2-in-1-kinderwagen die alles heeft wat jij en je pasgeboren baby nodig hebben nog jaren door de stad te wandelen.

Met één hand inklappen

Alles aan Zelia³ is ontworpen om het leven in de stad eenvoudig te maken. Zijn snelle, compacte eenhandige inklapbaarheid laat je andere hand vrij voor de baby of voor een koffie-to-go.

Extra grote boodschappenmand

De enorme XL-boodschappenmand van Zelia³ is een geweldige bonus. Er kan 10 kg aan essentiële gezinsbenodigdheden in, zodat je hem kunt vullen voor je dagelijkse avonturen of om even naar de winkel te gaan.

Reissysteem

Dankzij het reissysteem van Zelia³ kan elk Maxi-Cosi-babyautostoeltje worden bevestigd. Met zijn geïntegreerde reiswieg heeft Zelia³ alles wat je nodig hebt en meer.

Productomschrijving

Alles verandert wanneer je moeder of vader wordt. Naarmate je baby groeit, is het laatste wat je wilt constant al je babybenodigdheden aanpassen. Maxi-Cosi Zelia³ is een handige 2-in-1-kinderwagen met reiswieg die kan worden omgevormd tot een comfortabele stoel, zodat je niets hoeft te veranderen. En elk Maxi-Cosi-babyautostoeltje kan ook met het reissysteem worden gekoppeld.
Gebruiksgemak
Als het om gebruiksvriendelijke functies gaat, heeft Maxi-Cosi Zelia³ het allemaal. Een 2-in-1 kinderwagen die supereenvoudig door de stad te manoeuvreren is en snel en eenvoudig met slechts één hand inklapbaar is - perfect voor drukke ouders die altijd onderweg zijn! Met het eenvoudige, met één hand verstelbare stoeltje van Zelia³ kan je het stoeltje snel verplaatsen naar een comfortabelere slaappositie, wanneer jouw kleintje een dutje doet wanneer je onderweg bent. En de grote boodschappenmand maakt het leven eenvoudiger als je voorraad moet inslaan voor stadsavonturen.
Leeftijdscategorie
Met zijn geïntegreerde reiswieg is de Zelia³ een 2-in-1 kinderwagen die is ontworpen om jouw baby comfortabel te houden vanaf de geboorte tot vier jaar oud. Zodra je baby er klaar voor is om rechtop te zitten en meer van de wereld te zien, kan de reiswieg dankzij de met één hand verstelbare rugleuning snel en eenvoudig worden omgetoverd tot een supercomfortabel zitje voor je baby. Het reissysteem van Zelia³ betekent dat elk Maxi-Cosi baby-autostoeltje kan worden bevestigd om de reis van de auto naar de straat te laten verlopen, zonder dat je baby wakker wordt.
Comfortfuncties
Maxi-Cosi Zelia³ biedt je baby luxueus comfort, op elke leeftijd. Voor pasgeborenen in de ruime reiswieg is een echte matras geïntegreerd in het ontwerp om extra comfort te bieden. Als je baby wat groter is en het omkeerbare zitje gebruikt, kun je het brede, gevoerde zitje gemakkelijk in een vlakke ligstand zetten, zodat hij of zij kan genieten van een knus, comfortabel middagdutje, terwijl je door de stad wandelt. En als het zonnig is, kan je eenvoudig de beschermende zonnekap uitschuiven om je kleintje te beschermen.
Gemaakt voor
Stevig. Robuust. Flexibel. Zelia³ is gebouwd voor de stad. De schokabsorberende vierwielophanging en de anti-lekwielen zijn eenvoudig te manoeuvreren en maken het mogelijk om op elke straat of opstapje te rijden, terwijl je baby toch een soepel ritje maakt. Dankzij het omkeerbare ontwerp van het zitje kun je je kind supersnel en eenvoudig van op de ouder gericht naar op de straat gericht laten zitten, zodat het comfortabel op de eerste rij zit van de stad en alles wat deze te bieden heeft. Maxi-Cosi Zelia³ is gemakkelijk in te klappen en te dragen en weegt slechts 11 kg.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Zelia³ met andere modellen