FamilyFix3

ISOFIX installatie voor je baby- en peuterautostoeltje
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 18 kg
€  179,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size veiligheid

Overeenkomstig de laatste Europese i-Size veiligheidsnorm kan je kindje ons achterwaarts gericht autostoeltje gebruiken tot hij of zij ongeveer 4 jaar oud is.

Installatiefeedback

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dingen verkeerd installeert want onze licht- en geluidsindicatoren zorgen dat je het correct zal doen.

Click & Go installatie

Verminder het risico op een onjuiste installatie door uw baby-autozitje aan een ISOFIX-basiseenheid te bevestigen.

Langdurig gebruik

Gebruik de FamilyFix3 zowel met baby- als peuterautostoeltjes voor langdurig gebruik of t/m de leeftijd van 4 jaar.

Productomschrijving

Combineer onze FamilyFix3 met de Jade, Coral, Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus, Pearl Smart i-Size of Pearl Pro 2 i-Size voor een eenvoudige Click & Go-installatie. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3 is geschikt voor zowel baby- als peuterautostoeltjes voor langdurig gebruik.

Installatie

Tegenwoordig zijn meer en meer Europese auto's met het ISOFIX-systeem uitgerust. De kans is dus groot dat jouw auto dit ook heeft. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3 kan eenvoudig worden bevestigd aan de ISOFIX-ankerpunten van jouw auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles te installeren.

Na installatie kun je de FamilyFix3 in de auto laten staan. Dit maakt het in- en uitstappen heel gemakkelijk omdat de Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus en Coral baby-autostoeltjes met een eenvoudige klik aan de basiseenheid kunnen worden bevestigd en onze Jade reiswieg kan eenvoudig bevestigd worden door te schuiven. Visuele indicatoren op de basiseenheid geven aan wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje of reiswieg correct is bevestigd zodat je klaar bent om te vertrekken.

De FamilyFix3 past ook op onze Pearl Pro 2 i-Size en Pearl Smart i-Size autostoeltjes voor peuters zodat je die kunt blijven gebruiken zelfs nadat je kindje zijn eerste autostoeltje of reiswieg is ontgroeid.

De FamilyFix3 kan worden geïnstalleerd met de veilige Jade reiswieg, de Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus en Coral baby-autozitjes of de Pearl Pro 2 i-Size en Pearl Smart i-Size autostoeltjes voor peuters.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Om je kindje de beste veiligheid te bieden worden onze autostoeltjes en onderstellen voortdurend getest.

Als fabrikant adviseren wij het gebruik van een ISOFIX-basis. Het is zo eenvoudig te installeren dat de kansen om het fout te doen klein zijn. De Maxi-Cosi FamilyFix3 zorgt voor een correcte en veilige Click & Go-installatie.

ISOFIX installatie voor de Jade, Coral, Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus, Pearl Smart i-Size en Pearl Pro 2 i-Size.

Als je een baby-autozitje of veiligheidswieg bezit weten we ook dat je dagelijks moet zorgen voor een correcte installatie. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3 maakt het heel gemakkelijk om je baby-autozitje of veiligheidswieg te installeren. Gemoedsrust verzekerd.

De Maxi-Cosi FamilyFix3 is zó ontworpen dat die past op onze Jade veiligheidswieg, het Coral, Tinca, Rock, Pebble Plus en Pebble Pro i-Size baby-autostoeltje en het Pearl Pro 2 i-Size en Pearl Smart i-Size autostoeltje voor peuters. Op die manier kan je baby de basiseenheid gebruiken t.e.m. de leeftijd van 4 jaar. Het biedt een Click & Go installatie en tevens een Slide & Go-installatie.

Bovendien kan je met de FamilyFix3 het autostoeltje voor kinderen in de achterwaarts gerichte positie plaatsen. Voor een betere bescherming van het hoofd en de nek van je kindje raden experts aan dat je baby in de achterwaarts gerichte positie reist tot hij of zij 105 cm groot is (ongeveer 4 jaar). Als toonaangevende specialist op het gebied van kindermobiliteit doen we wat de experts zeggen en laten we dus je kindje zo lang mogelijk op de juiste manier reizen.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi