Pearl 360 Pro

Award image
Onze meest comfortabele autostoel voor peuters en ouders
3M - 4 Y
61 - 105 cm
0 - 17 kg
€  399,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Innovatieve SlideTech® technologie

De revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die iedere dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofdstoten of geklungel. Met de FamilyFix 360 Pro-base (apart verkrijgbaar) gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

Superieure slaaphoudingen

Met 5 supercomfortabele ligposities om uit te kiezen, biedt Pearl 360 Pro je peuter superieur comfort, of hij/zij nu wakker is of slaapt.

Easy-in harnas

Het Easy-in harnas blijft geopend, zodat je je kind moeiteloos en vlot kunt installeren. Eenvoudig erin en eruit. Elke dag.

G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen

De Pearl 360 Pro is gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen en heeft superieure ingebouwde G-CELL Side bescherming bij zijdelingse botsingen om de veiligheid van je kind te garanderen.

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand

De FamilyFix 360 Pro-base (afzonderlijk verkrijgbaar) is voorzien van FlexiSpin, een 360° draaisysteem waarmee je de Pearl 360 Pro in elke ligstand eenvoudig met één hand kunt draaien.

Productomschrijving

Maxi-Cosi Pearl 360 Pro maakt deel uit van het 360 Pro Family-assortiment, met 360° rotatie en SlideTech® - onze revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofdstoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan! Pearl 360 Pro biedt superieur comfort voor je peuter, of hij/zij nu wakker is of slaapt. Het zitje heeft 5 ligstanden zodat je de beste hoek kunt kiezen voor je kind tot 4 jaar. De autostoel kan gebruikt worden vanaf de geboorte, wanneer hij gecombineerd wordt met de zitverkleiner voor kinderen (apart verkrijgbaar). In combinatie met de draaiende FamilyFix 360 Pro slide-out base (apart verkrijgbaar) met SlideTech® technologie is de Pearl 360 Pro de enige beschikbare peuterautostoel die zowel draait als naar je toe schuift. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je peuter met een minimale inspanning in het zitje kunt vastzetten. Tegelijkertijd biedt de geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen van Maxi-Cosi superieure veiligheid.
Onderscheidingen
Veiligheid
De Maxi-Cosi Pearl 360 Pro is gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en biedt superieure bescherming voor je baby van pasgeborene tot 4 jaar oud. Omdat 45% van de botsingen van de zijkant komt, heeft de Pearl 360 Pro geïntegreerde G-Cell Side technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen; speciaal ontworpen om de krachten van een botsing van je kind weg te geleiden, om vooral letsel rondom het hoofd, de nek en de schouders te verminderen. Pearl 360 Pro is ontworpen om je kind jarenlang maximale bescherming te bieden.
Eenvoudig in gebruik
Maxi-Cosi Pearl 360 Pro is ontworpen om het leven van ouders elke dag eenvoudiger te maken. Gebruikt in combinatie met de FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je peuter moeiteloos draaien en soepel naar je toe schuiven. Geen rugpijn, hoofdstoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan! Pearl 360 Pro kan met slechts één hand soepel en eenvoudig in een van de 5 ligstanden worden gedraaid. Het Easy-in harnas blijft geopend, zodat je je baby met minimale inspanning in het stoeltje kunt vastzetten. Pearl 360 Pro is gemaakt van hoogwaardige materialen die eenvoudig schoon te maken zijn. ISOFIX-bevestigingspunten en de steunpoot op de base bieden de veiligste en eenvoudigste manier om de autostoel te installeren, terwijl handige visuele indicatoren aangeven wanneer de base en de stoel goed geïnstalleerd zijn, zodat je als ouder de zekerheid hebt die je wilt. Maxi-Cosi Pearl 360 Pro wordt ook geleverd met het AGR-keurmerk, waardoor het een 'rugvriendelijk' autostoeltje is. AGR is een onafhankelijke organisatie van zorgprofessionals en experts gespecialiseerd in rugklachten/ergonomie. Ze erkennen dat Pearl 360 Pro peuters een comfortabele, ergonomische oplossing biedt tijdens autoritten, en dankzij SlideTech® biedt Pearl 360 Pro ouders ook de eenvoudigste, meest ergonomische plaatsing van kinderen, omdat je niet elke dag in de auto hoeft te bukken om je kind erin en eruit te tillen.
Leeftijdsgroep
Maxi-Cosi Pearl 360 Pro is te gebruiken vanaf 3 maanden tot 4 jaar (ca. 105 cm). Het kan ook direct vanaf de geboorte worden gebruikt, in combinatie met een comfortabele zitverkleiner voor baby’s (apart verkrijgbaar). De eerste jaren als gezin maak je veel uitstapjes en bijzondere herinneringen met je kleintje. Dagjes uit, speelafspraakjes, bezoekjes aan vrienden en familie en weekendjes weg, maar ook het dagelijks wegbrengen en ophalen van kinderen en uitstapjes naar de winkels. Ongeacht de leeftijd, van kleuter tot peuter, je kleintje zal van elke rit genieten, of hij/zij nu klaarwakker is en van het uitzicht geniet of diep in slaap valt tijdens de reis. De Pearl 360 Pro heeft een extra ruime zitting, waardoor je baby genoeg ruimte heeft om door de jaren heen te groeien.
Comfortfuncties
De Maxi-Cosi Pearl 360 Pro is ontworpen voor zowel ouders als peuters en biedt maximaal comfort, veiligheid, flexibiliteit en gemak. Met 5 supercomfortabele ligstanden om uit te kiezen, biedt Pearl 360 Pro je peuter superieur comfort onderweg, of hij/zij nu rechtop zit en uit het raam kijkt of achterover ligt te slapen. Een verstelbare hoofdsteun zorgt voor extra comfort en ClimaFlow-panelen en hoogwaardige ademende stoffen zorgen voor maximale luchtcirculatie, zodat je kind altijd de juiste temperatuur heeft. Met zachte, 100% gerecyclede stoffen biedt Pearl 360 Pro superieur comfort, waar je ook gaat. En dankzij de SlideTech® technologie op de FamilyFix 360 Pro-base (apart verkrijgbaar), is het in en uit de auto tillen van je peuter nog nooit zo comfortabel geweest voor ouders.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi