8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_3qrtleft
8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_3qrtleft 8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_side 8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_5pointsafetyharness_3qrt 8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_front 8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_installationfeedbacks_3qrt 8796671110_2020_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlsmartisize_black_authenticblack_reclinepositions_3qrtback

Pearl Smart

Achterwaarts gericht autostoeltje voor peuters tot 4 jaar
Vanaf ca. 6 maanden tot ca. 4 jaar
Van 67 tot 105 cm
9 - 18,5 kg
€  249,99 Adviesprijs €  259,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size hoogste veiligheidsprestatie

Verbeterde veiligheidsnorm draagt bij aan de extra bescherming van het hoofdje en de nek

Installatiesignalen

Interactieve licht- en geluidssignalen bevestigen de juiste plaatsing, waardoor de kans op een foutieve installatie tot een minimum wordt beperkt

Achterwaarts én voorwaarts veilig reizen

Kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht worden gebruikt

Gelijktijdig verstellen van gordel en hoofdsteun

Zeer eenvoudig verstellen van gordelsysteem en hoofdsteun

Productomschrijving

Maxi-Cosi Pearl Smart i Size is geschikt voor je kindje vanaf 6 maanden tot de leeftijd van 4 jaar. Het voldoet aan de nieuwste i-Size wetgeving, wordt gebruikt in combinatie met de FamilyFix One i-Size basis en maakt achterwaarts gericht reizen mogelijk voor kinderen tot 105 cm.

Installatie

Je kunt de Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size probleemloos in je auto installeren met behulp van de ISOFIX-bevestigingspunten. Installeer eerst de FamilyFix One i-Size-basis in je auto met behulp van de ISOFIX-bevestigingspunten. Klik vervolgens het Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size autostoeltje op de basis met een eenvoudige "klik". De basiseenheid zal je elke keer laten weten wanneer je baby goed is beveiligd en je klaar bent om te "vertrekken”! Raadpleeg de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor de juiste ISOFIX-installatie.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Voor ons is de veiligheid van je kind de topprioriteit van Maxi-Cosi.

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm voor verbeterde veiligheidsprestaties. Dit betekent verbeterde bescherming bij zijdelingse aanrijdingen voor het hoofd, de nek en het lichaam van je kindje. De zitplaats maakt het mogelijk met de basiseenheid achterwaarts gericht te reizen tot 105 cm (ca. 4 jaar), wat voor kinderen de veiligste manier van reizen is. Je kan alvast zonder zorgen vertrekken want de FamilyFix One i-Size geeft je een visuele en hoorbare bevestiging wanneer de verbinding veilig is en geeft je op die manier gemoedsrust.

Veilige achterwaartsgericht reizen tot 4 jaar

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm, biedt verbeterde veiligheidsprestaties en biedt kinderen de mogelijkheid om in een achterwaarts gerichte positie te reizen tot ze 4 jaar oud zijn. Je zal genieten van een makkelijke en veilige ISOFIX-installatie dankzij de FamilyFix One i-Size-basis die een visuele en hoorbare bevestiging geeft wanneer het stoeltje correct is geïnstalleerd.

We weten hoe snel kinderen opgroeien en daarom hebben we het Pearl Smart i-Size autostoeltje ontworpen die samen met je kindje kan opgroeien. Omdat het veiligheidsharnas en de hoofdsteun tegelijkertijd kunnen worden aangepast is de Pearl Smart i-Size geschikt voor je kind vanaf 6 maand tot de leeftijd van 4 jaar. Bovendien zorgen meerdere verstelbare opties in zowel de achterwaarts gerichte als voorwaart sgerichte posities ervoor dat je baby altijd comfortabel in het stoeltje past.

Afneembare hoes

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze moeten zijn. Of je kleintje kan autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij staan voor je klaar want de bekleding van de autostoel van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

Reissysteem

De Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size past op de FamilyFix One i-Size basis die tevens compatibel is met het Rock babyautozitje. Ontworpen om elkaar perfect aan te vullen kunnen de drie elementen op elk moment afzonderlijk worden gekocht. Door Maxi-Cosi Rock te gebruiken als babyautostoeltje voor je pasgeborene en vervolgens over te schakelen naar de Pearl Smart i-Size, kun je vanaf de geboorte van je kindje tot de leeftijd van 4 jaar je baby veilig in de achterwaarts gerichte positie laten reizen.

Compatibele producten

Zie in actie