8644870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodisps_black_basicblack_3qrtleft
8644870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodisps_black_basicblack_3qrtleft 8644870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodisps_black_basicblack_front 8644870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodisps_black_basicblack_side

Rodi SPS

Veilig en eenvoudig kinderzitje
Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar
15 - 36 kg
€ 99,99 Adviesprijs € 99,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Side Protection System

Uitstekende zijdelingse impactbescherming voor hoofd, onderrug en heupen

Groeit mee met je kind

In hoogte verstelbaar voor groeiende kinderen

Lichtgewicht

Eenvoudig van de ene auto naar de andere te verplaatsen

Productomschrijving

Hoe lang je reis ook duurt, als ouder wil je dat je kindje veilig in de auto zit. De Maxi-Cosi Rodi SPS is ons meest betaalbare autostoeltje. Het zorgt ervoor dat je kind geniet van een veilige en comfortabele reis elke keer als je op pad gaat.

Installatie

Eén van de beste eigenschappen van onze Maxi-Cosi Rodi SPS is dat deze op bijna elke auto past. Het kinderzitje is bevestigd met de veiligheidsgordel van de auto, dus het past zeker ook bij jou. Plaats het kinderzitje eenvoudig op de achterbank van je auto, maak de veiligheidsgordel vast en je bent klaar om te vertrekken.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kleintje onze hoogste prioriteit. We zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden met onze baby-autostoeltjes voor pasgeborenen tot autostoeltjes voor 12-jarigen.

Ons veilig Rodi SPS-autostoeltje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem dat je kindje beschermt tegen schadelijke zijwaartse botsingen. In geval van een zijwaarste botsing vermindert het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Rodi SPS het risico op letsel door de impact van een botsing te absorberen, op die manier wordt je kind goed wordt beschermd.

Veilig en eenvoudig kinderzitje

Naast het superveilige zijdelings beschermingssysteem hebben we onze Maxi-Cosi Rodi SPS zo licht mogelijk gemaakt, zodat je als ouder het autostoeltje makkelijk in een andere auto kunt plaatsen. Hij is extreem handig als je een tweede auto hebt! Het eenvoudige kinderzitje wordt veilig bevestigd met de veiligheidsgordel van je auto, waardoor hij dus in de meeste auto’s past.

Het lichtgewicht autostoeltje blijft comfortabel voor je kindje terwijl die groeit. De in de hoogte verstelbare hoofdsteun past zich aan aan de groei van je kindje tot hij of zij 12 is !

Afneembare hoes

Omdat je kindje onderweg ziek kan worden, kan de hoes van ons Maxi-Cosi autostoeltje eenvoudig worden verwijderd. Wat er ook gebeurt, je zal altijd de autostoelhoes van Maxi-Cosi in de wasmachine kunnen wassen.

Zie in actie