RodiFix AirProtect®

Innovatieve AirProtect® technologie
3.5 - 12 Y
15 - 36 kg
€  159,99 Adviesprijs €  169,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

ISOFIX installatie

Uitgerust met ISOFIX-verankeringspunten

Extra bescherming van het hoofd

Gepattenteerde AirProtect® technologie in de hoofdsteun voor extra bescherming van het kwetsbare kinderhoofdje

Snel en gemakkelijk in de gordel

Uniek gordel-geleidersysteem voor snelle en gemakkelijke bevestiging

Groeit mee met je kind

In hoogte en breedte verstelbaar voor groeiende kinderen

Productomschrijving

Ouders willen dat hun kinderen worden beschermd tijdens een autorit. Met zijn gepatenteerde AirProtect®-technologie om je kindje ten allen tijde veilig te houden biedt onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® extra zijdelingse hoofdsteunbescherming voor maximale veiligheid.

Installatie

Het maakt niet uit met welke auto je rijdt, onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® past als je auto het ISOFIX-systeem heeft. Voor een veilige installatie wordt het kinderzitje gemonteerd met de autogordel en ISOFIX. Om te installeren plaats je de RodiFix AirProtect® op de achterbank van je auto, sluit je het kinderzitje aan op de ISOFIX-verbindingspunten van je auto en maak je de gordel vast. Klaar is kees! De installatie is voltooid.

Wist je dat de ISOFIX-verbinding het kinderzitje stabieler maakt? Ook wanneer je kindje niet in het kinderzitje zit wordt het kinderzitje stabieler.

Omdat veel auto's tegenwoordig ISOFIX hebben zal dit waarschijnlijk ook het geval zijn voor jouw auto. Als je twijfelt of je auto al dan niet ISOFIX heeft, bekijk dan onze Auto Fitting Lijst om te zien of onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® past.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze grootste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby's tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

Toen ADAC ons RodiFix AirProtect®-autostoeltje testte, kreeg het een goede score op veiligheid. Het kinderzitje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om je kindje te beschermen in geval van een botsing. Naast het zijdelings beschermingssysteem bevat ons kinderzitje unieke AirProtect®-technologie. In geval van een zijwaartse botsing biedt deze technologie het hoofd van je kind extra bescherming voor maximale veiligheid.

Innovatieve AirProtect®-technologie

RodiFix AirProtect®'s gepatenteerde AirProtect®-technologie vermindert het risico op hoofdletsels met maar liefst 20%! Bij een botsing leidt AirProtect® de kracht van de botsing af van het hoofd van je kindje en absorbeert die in de hoofdsteun. Dit vermindert onmiddellijk het risico op hoofdletsels en beschermt je kind.

Wanneer je kindje groeit blijft onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® comfortabel. Pas de hoogte van de hoofdsteun aan naargelang de groei van je kindje, tot hij of zij 12 jaar oud is!

Afneembare hoes

Op de weg kan je kindje autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij hebben de oplossing! De autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

Onderscheidingen
RodiFix AirProtect®
RodiFix AirProtect®
RodiFix AirProtect®

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi