Titan i-Size

Ontworpen om te beschermen, comfort te bieden en lang mee te gaan
15 M - 12 Y
76 - 150 cm
€  249,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Langdurige i-Size-veiligheid

De Titan i-Size is ontworpen met het oog op langdurige veiligheid en is gebouwd volgens de strengste i-Size-veiligheidsstandaarden en biedt veiligheid en comfort voor je opgroeiende kind.

G-CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen

De Titan i-Size is voorzien van G-CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen, die ontworpen is om de krachten van een botsing weg te leiden van je kind om letsel te verminderen.

Vijfpunts veiligheidsgordel

De Titan i-Size heeft een vijfpunts veiligheidsgordel om je kind veilig te houden. De veiligheidsgordel kan gebruikt worden tot je kleintje de autogordel kan gebruiken.

Vijf ligstanden

Of je baby nu achterover wil liggen en een dutje wil doen of rechtop wil zitten om de wereld voorbij te zien gaan, de Titan i-Size biedt vijf ligstanden voor kinderen tot vier jaar.

Productomschrijving

De Titan i-Size is ontworpen om te beschermen, comfort te bieden en lang mee te gaan. Deze autostoel groep 1-2-3 voor meerdere leeftijden is gebouwd volgens de strengste i-Size-veiligheidsstandaarden en biedt veiligheid en comfort voor kinderen van 15 maanden tot 12 jaar. In de Titan i-Size is G-CELL-technologie geïntegreerd in de zijstructuur om je kind de best mogelijke bescherming te bieden.
Veiligheid
De Titan i-Size is ontworpen met het oog op veiligheid op de lange termijn. Deze meegroei autostoel is gebouwd volgens de strengste i-Size-veiligheidsstandaarden en biedt veiligheid en comfort voor kinderen van 15 maanden tot 12 jaar. Omdat 45% van de botsingen van opzij komen, heeft de Titan i-Size G-CELL-technologie in de zijstructuur geïntegreerd voor extra bescherming. Dit flexibele maar sterke materiaal is ontworpen om de krachten van een botsing van je kind weg te leiden om letsel te voorkomen. De vijfpunts veiligheidsgordel houdt je kind veilig totdat het oud genoeg is om de autogordel te gebruiken.
Gebruiksgemak
Neem de zorgen weg van het reizen met een steeds groter wordend gezin. De Titan i-Size is snel en gemakkelijk te installeren met ISOFIX en top tether-installatie en als je kind nog een peuter is, kun je de vijfpunts veiligheidsgordel gebruiken om hem steeds veilig in deze comfortabele autostoel te houden (de gordel kan tot 4 jaar oud/105 cm gebruikt worden). Zodra je kind oud genoeg is om de autogordel te gebruiken, kan de gordel gemakkelijk verwijderd en opgeborgen worden. De Titan i-Size is ontworpen om met je kind mee te groeien.
Leeftijdsgroep
Ontworpen voor de lange termijn, kan de Titan i-Size meegroei autostoel meer dan tien jaar lang gebruikt worden, terwijl je kind opgroeit van 15 maanden tot 12 jaar. Het is de perfecte autostoel groep 1-2-3 voor meerdere leeftijden, geschikt voor peuters en kinderen en past zich aan naarmate je gezin groeit. De Titan i-Size is een meegroei autostoel met een verstelbare hoofdsteun met 11 standen en de stoel transformeert van gordelstand tot zitverhoger met hoge rugleuning, om je kleintje op elke leeftijd veilig en comfortabel te laten zitten, terwijl je kind reist en groeit.
Comfortfuncties
De Titan i-Size heeft vijf verschillende ligstanden voor kinderen onder de vier jaar, zodat ze altijd comfortabel zitten. Als je kleintje een dutje doet op de rit naar huis of je kind wil rechtop zitten en uit het raam 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' wil spelen, ze zitten altijd supercomfortabel, behaaglijk en vooral veilig in deze verstelbare autostoel.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Titan i-Size met andere modellen