8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_3qrtright
8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_3qrtright 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_5pointsafetyharness_zoom 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_easyadjustmentheadrest_front 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_front 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_isofixinstallationwithtopteather_side 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_reclinepositions_side 8834671110_2020_maxicosi_carseat_toddlerchildcarseat_titanplus_black_authenticblack_side Maxi-Cosi Titan Plus: Features & Benefits

Titan Plus

Opgroeien in comfort
Vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar
9 - 36 kg
€ 259,99 Adviesprijs € 299,99
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Gebruik van 9 maanden tot 12 jaar

Ons duurzame Titan Plus autostoeltje is geschikt voor peuters van 9 maanden tot kinderen van 12 jaar (groep 1/2/3).

Extra vulmateriaal voor het beste comfort in zijn soort

Extra vulmateriaal in de inzet, de hoofdsteun en de zitting zorgt ervoor dat je kind altijd lekker zit.

ClimaFlow voor temperatuurregeling

ClimaFlow zorgt er dankzij het speciale patroon en het schuim in de hoofdsteun voor dat je kind het niet te warm of te koud krijgt tijdens de reis.

Zet je kind eenvoudig in de auto

De handige gordelhaken aan beide zijden van de Titan Plus houden de 5-puntsgordel open, zodat het extra gemakkelijk is om je kind in de auto te zetten.

Productomschrijving

Een autostoeltje waarin een kind van elke leeftijd lekker zit. Ons Maxi-Cosi Titan Plus autostoeltje zorgt ervoor dat je kinderen altijd lekker zitten, of ze nu negen maanden of 12 jaar zijn. Dit autostoeltje bevat ook extra vulmateriaal op die plekken die het belangrijkst zijn.

Plaatsen

Plaats de Titan Plus eenvoudig in het ISOFIX-bevestigingssysteem in je auto. We hebben ook een bovenste bevestigingsband voor je gemaakt die als derde bevestigingspunt dient, zodat je kind nog steviger verankerd zit. Bekijk de handleiding of onze checklist voor de juiste bevestiging met ISOFIX.

Wanneer onze comfortabele Titan Plus wordt gebruikt als autostoeltje voor kinderen in groep 2 of 3 (ouder dan 4 jaar), zijn ISOFIX en de bevestigingsband aan de bovenzijde optioneel, omdat je dan de veiligheidsriem van de auto gebruikt om je kind vast te maken.

De indicators van de ISOFIX-bevestiging geven aan of de stoel goed is bevestigd. Je kunt daar dus gerust op zijn als je gaat rijden.

Veiligheid

Maxi-Cosi heeft al meer dan 50 miljoen baby's van het ziekenhuis naar huis gebracht. De veiligheid van jouw kind staat bij ons voorop.

De Titan Plus is door het ISOFIX-systeem en de bevestigingsband aan de bovenzijde bijzonder stabiel, ook wanneer je kind er niet in zit. Voor extra gemoedsrust is het ISOFIX-bevestigingspunt voorzien van een indicator die correcte plaatsing bevestigt.

Daarnaast is de Maxi-Cosi Titan Pro voorzien van een 5-puntsgordel waarmee je opgroeiende kind altijd veilig en stabiel in de auto zit.

Als het om veiligheid gaat, zit je goed bij ons!

Titan Plus: Opgroeien in comfort

Het beste voor je kinderen wanneer je onderweg bent! Of ze nu 9 maanden of 12 jaar oud zijn, de Maxi-Cosi Titan Plus zorgt ervoor dat je kinderen zich altijd lekker zitten.

Ons groep 1/2/3-autostoeltje wordt in eerste instantie gebruikt met de comfortabele inzet en het 5-puntsgordel om je kind te beschermen. Vanaf een jaar of vier kan het stoeltje voor groep 2 of 3 worden gebruikt met de gewone autogordel.

Dit autostoeltje voor alle kinderleeftijden is gemaakt met extra vulmateriaal in de inzet, de hoofdsteun en het zitgedeelte, zodat je kind altijd lekker comfortabel zit.

Ons autostoeltje voor alle kinderleeftijden is ontwikkeld om heel wat jaren mee te gaan en is uitgerust met ClimaFlow om ervoor te zorgen dat je kind altijd de juiste temperatuur ervaart. Dankzij de speciale afwerking en het geperforeerde schuim van de rugleuning draagt de Titan Plus bij aan een goede luchtcirculatie en zorgt deze dat je kind het tijdens de reis niet te warm of te koud krijgt.

Dit comfortabele autostoeltje is voorzien van twee gordelhaken die de 5-puntsgordel openhouden terwijl je je kind in het stoeltje tilt. Hierdoor zet je je kind nu nog makkelijker in de auto.

De Titan Plus is bedoeld voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en is daarom voorzien van een inzet voor peuters, zodat ook de allerkleinsten lekker comfortabel zitten.

Daarnaast zorgen de 5 kantelstanden van dit comfortabele autostoeltje voor alle kinderleeftijden ervoor dat je kind altijd superlekker zit.

Onderweg kan het gebeuren dat snacks en drankjes op de verkeerde plek belanden. Of je kind krijgt last van reisziekte. Wat er ook gebeurt, we hebben eraan gedacht. De bekleding van het Maxi-Cosi autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

De Maxi-Cosi Titan Plus. Opgroeien in comfort.