Peuter autostoeltjes

Onze peuter autostoelen combineren veiligheid en comfort met een praktisch ontwerp om elke reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze achterwaarts gerichte autostoelen met ISOFIX-installatie zijn speciaal gemaakt voor baby's en peuters tussen de 4 maanden en 4 jaar oud.

Categorie & Filters
Sorteren

Maxi-Cosi Peuter autostoeltjes

Wanneer het hoofdje van je kleintje over de bovenkant van het autostoeltje voor baby's komt, dan is het tijd om over te schakelen naar je autostoeltje voor peuters. Al onze Maxi-Cosi-autostoeltjes voor peuters zijn ontworpen voor comfort en veiligheid, zelfs nu je baby geen baby meer is. We bieden verschillende types groep 1-autostoeltjes, voor kinderen tot twaalf jaar oud.

Bij Maxi-Cosi raden we achterwaarts gericht reizen aan tot 15 maanden oud en binnen de categorie autostoeltjes voor peuters zijn er meerdere autostoeltjes die deze richtlijn ondersteunen. 

Voor ouders die op zoek zijn naar wat extra gemak: we bieden meerdere autostoeltjes voor peuters aan met draaimogelijkheden. Je kleintje in zijn/haar autostoeltje installeren is veel gemakkelijker als je het autostoeltje naar je toe kunt draaien. Op die manier weet je zeker dat ze veilig zijn en dat het autostoeltje juist is geïnstalleerd. Zeker in combinatie met innovatieve functies, zoals ons praktische harnas of de gordelhaken, is het plaatsen van je kleintje in zijn/haar autostoeltje nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

De meeste van onze autostoeltjes voor peuters zijn gemakkelijk aan te passen aan je kindje in de groei. Verander gewoonweg de hoogte of pas het harnas aan, zodat je kindje altijd kan genieten van een veilige en comfortabele reis, ongeacht hoe snel ze ook groeien! 

Voor een snelle en eenvoudige installatie bieden we meerdere ISOFIX-autostoeltjes voor peuters aan. Deze autostoeltjes worden bevestigd aan de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto, wat betekent dat ze zeer eenvoudig te installeren zijn. Maak je geen zorgen als je auto geen ISOFIX-bevestigingspunten heeft. Bij Maxi-Cosi bieden we meerdere autostoeltjes voor peuters aan die geïnstalleerd kunnen worden met behulp van de autogordel. Volg gewoon de instructies in de bijgeleverde handleiding om het autostoeltje juist te installeren.  

Wil je meer te weten komen? Lees onze artikelen over autostoeltjes.

Bekijk ook al onze autostoelen!