Titan Pro

Ontworpen om mee te groeien
Color
Authentic Grey
  • Gebruik van 9 maanden tot 12 jaar
  • GrowSafe hoofdsteun
  • Superieure G-CELL technologie voor zijdelingse botsingen
  • Verkoelende bamboestoffen
339,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Een autostoel groep 1-2/3 ineen? Jazeker! Vanaf 1 jaar helemaal tot aan de middelbare school, de Titan Pro is erop voorbereid. Want een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit.

De Titan Pro gebruik je eerst als comfortabel peuterautostoeltje vanaf 1 jaar. Vanaf ongeveer 3,5 jaar transformeer je het autostoeltje tot een kinderautostoel waarin je kindje tot 12 jaar veilig kan worden vervoerd. De zitting blijft comfortabel bij elke leeftijd, terwijl de geavanceerde veiligheidstechnologie GCELL en AirProtect® je kindje veilig houden. Dankzij ISOFIX met top tether bevestig je het stoeltje eenvoudig en veilig in je auto en met het slimme hoofdsteunontwerp van de Maxi-Cosi Titan Pro GrowSafe weet je precies wanneer het tijd is om de autostoel aan te passen aan de volgende leeftijdscategorie. De Titan Pro biedt opgroeiende kinderen maximaal comfort dankzij verkoelend bamboestof, een aangenaam zitkussen en speciale vulling die de hele rit relaxed maken.

Kenmerken

Wat zit er in de doos
  • Bekerhouder Titan Pro

Makkelijk te gebruiken: • GrowSafe-hoofdsteun voor de beste en veiligste pasvorm in elke leeftijdsfase • Eenvoudige verstelling van de hoofdsteun • Gelijktijdig afstellen van harnas en hoofdsteun • Innovatief easy-in harnas blijft openstaan om het kind gemakkelijk binnen enkele seconden in en uit het stoeltje te tillen • Snel vastzetten van kinderen van 4-12 jaar • Wasbare bekleding • Inclusief bekerhouder Comfort: • 3 ligposities • Peuter kussen voor de beste pasvorm en comfort • Verkoelende Bamboestof Veiligheid: • Superieure GCELL side-impact technologie voor schouders • AirProtect side-impact technologie voor extra hoofdbescherming • Isofix-installatie met top tether • Uitstekende testresultaten • Bevestiging van correcte isofix installatie Algemeen: • 5-punts veiligheidsgordel • Side-Protection System • Geschikt voor voorwaarts gericht vervoer  •  

FAQ's
Is de Titan Pro een i-Size autostoel?
Nee, de Titan Pro is geen i-Size autostoel. De Titan Pro voldoet aan ECE R44 van de EU wet- en regelgeving.
Kan ik de Titan Pro blijven gebruiken als de wetgeving verandert?
Ja, net als iedere andere autostoel die voldoet aan ECE R44, kun je de Titan Pro blijven gebruiken als de wetgeving verandert. Veranderingen in de wet- en regelgeving hebben invloed op het certificeringsproces, niet op het gebruik van de autostoel.
Kan ik de Titan Pro installeren in achterwaartse rijrichting?
Nee, de Titan Pro is een voorwaarts gerichte autostoel.
Kan ik de Titan Pro installeren zonder de ISOFIX bevestigingspunten?
Voor gebruik in groep 1 (tot 4 jaar met harnas) moet je het product bevestigen met ISOFIX en top tether. Zodra je overschakelt naar een groep 2/3 autostoel (4 tot 12 jaar met autogordel) is de ISOFIX-bevestiging optioneel. We adviseren om de ISOFIX-bevestiging altijd te gebruiken, omdat dit de stoel stabieler maakt. Als je bijvoorbeeld over een rotonde rijdt, blijven de stoel en je kindje op hun plek en zal deze niet verschuiven.
Kan ik de Titan Pro bevestigen zonder de top-tether?
Voor gebruik in groep 1 (tot 4 jaar met harnas) moet je het product bevestigen met ISOFIX en top tether. Zodra je overschakelt naar een groep 2/3 autostoel (4 tot 12 jaar met autogordel) is de top-tether optioneel.
Wanneer moet ik de zitverkleiner verwijderen?
De zitverkleiner is een comfortabel kussen voor kleine kinderen. Tot wanneer je de zitverkleiner gebruikt is afhankelijk van hoe groot jouw kindje is en wat voor kleding je kindje draagt. In het algemeen wordt de zitverkleiner gebruikt voor kinderen tot 1,5 jaar.
Moet ik het harnas verwijderen voor gebruik in groep 2/3?
Verwijder het harnas nooit van de autostoel, maar verberg het harnas in de achterkant van de stoel wanneer je switcht van groep 1 naar groep 2/3.
Wanneer moet ik het harnas van de Titan Pro opbergen?
Het harnas wordt gebruikt voor kinderen tot 15 kg en/of 105 cm groot (ongeveer 4 jaar). Zodra dit punt bereikt is, zie je dit ook aan de hoofdsteun van de Titan Pro. Deze word geblokkeerd en kan niet verder omhoog. Door het harnas op de juiste manier op te bergen in de achterkant van de stoel, kun je de hoofdsteun weer verder omhoog zetten. Gebruik vanaf hier de autogordel om je kind vast te maken.
Waar kan ik het harnas opbergen?
Je kunt het harnas opbergen achter de stof van de achterkant van de autostoel. Bekijk de gebruiksaanwijziging of de how-to video op YouTube voor meer informatie.
De hoofdsteun van mijn Titan Pro is geblokkeerd. Wat nu?
Druk de hoofdsteun button altijd goed en stevig in als je de hoofdsteun wilt verstellen. Voor soepeler verstellen, houd je de hoofdsteun in een rechte lijn parallel aan de achterkant van het zitje.
Ik kan de hoofdsteun van mijn Titan Pro verstellen, maar niet tot de hoogste stand. Hoe los ik dit op?
De Titan Pro heeft een GrowSafe hoofdsteun. Daardoor weet je precies wanneer het veilig is om van het harnas (groep 1) te switchen naar de autogordel (groep 2/3). De GrowSafe hoofdsteun blokkeert zodra deze de maximale hoogte met harnas heeft bereikt en herinnert je er op deze manier aan dat het tijd is om het harnas op te bergen. Zodra je het harnas op de juiste manier hebt opgebergd in de achter de stof op de rug van het zitje, kun je de hoofdsteun verder verhogen.
Ik ben mijn bekerhouder kwijt. Kan ik een nieuwe kopen?
Ja, de Titan Pro bekerhouder is te koop als losse accessoire. Om een bekerhouder te bestellen kun je contact opnemen met een Maxi-Cosi verkooppunt bij jou in de buurt.
Ik ben mijn zitverkleiner kwijt. Kan ik een nieuwe kopen?
Ja, de Titan Pro zitverkleiner is te koop als losse accessoire. Neem contact op met een Maxi-Cosi verkooppunt bij jou in de buurt om deze te bestellen.
Ik ben het tussenbeenstukje kwijt. Kan ik een nieuwe kopen?
Ja, het Titan Pro tussenbeenstukje is te koop als losse accessoire. Neem contact op met een Maxi-Cosi verkooppunt bij jou in de buurt om deze te bestellen.
Is de Titan Pro hoes uitwasbaar?
Ja, je kunt de hoes met de hand of in de machine wassen. Bekijk het waslabel voor details.
Hoe kan ik de hoes verwijderen?
Bekijk onze instructie video op YouTube.
Hoe kan ik de hoes opnieuw om de autostoel doen?
Bekijk onze instructie video op YouTube.

Reviews