CabrioFix

Veilig en comfortabel baby autostoeltje
Color
Essential Red
  • Click & go installatie
  • Side Protection System
  • Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen
139,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

In het CabrioFix baby autostoeltje kan je baby lekker wegdromen.

Zonder je baby wakker te maken, verplaats je de lichtgewicht CabrioFix simpel vanuit de auto op een van de kinderwagens of buggy’s van Maxi-Cosi of Quinny. Of je de CabrioFix nu bevestigt door middel van de FamilyFix of EasyFix base of met de autogordel, het is en blijft een uitstekende keuze op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak.

Kenmerken

Wat zit er in de doos
  • Zonnekap CabrioFix
  • Hoofdkussentje CabrioFix
  • Verkleinkussentje CabrioFix

Gebruiksgemak • De CabrioFix kan geinstalleerd worden in de auto met de autogordel • Snel eenvoudig in de auto te installeren in combinatie met de FamilyFix of EasyFix base • Lichtgewicht en voorzien van een ergonomische beugel voor gemakkelijk dragen • De bekleding is afneembaar zonder het verwijderen van de veiligheidsgordel • De bekleding is wasbaar in de wasmachine Comfort • Comfortabel zitje met extra vulling • In combinatie met de FamilyFix zet je de CabrioFix in 5 comfortabele standen • Compleet met geïntegreerde zonnekap om je kleintje te beschermen tegen de zon Veiligheid • Je baby zit veilig dankzij de 3-punts veiligheidsgordel • Zijdelingse bescherming: optimale bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System) • Geschikt voor achterwaarts gericht vervoer voor optimale veiligheid Algemeen • De hoofdsteun is gemakkelijk in hoogte verstelbaar • Duurzaam gebruik i.c.m. een Maxi-Cosi base  •  

FAQ's
Passen er 3 autostoeltjes op de achterbank van mijn auto?
Dit is afhankelijk van het type auto. In een groot aantal auto's past er 3 stoeltjes op de achterbank. We raden je aan om met je auto bij de babyspeciaalzaak langs te gaan. Zij kunnen je het beste adviseren en de huidige en nieuwe stoeltje(s) in jouw auto passen. Belangrijk is dat elk van de autostoeltjes correct geinstalleerd is en dat het gordelslot niet bekneld zit.
Waarom heb ik een autostoeltje nodig?
Het gebruik van een goedgekeurd kinderautostoeltje is wettelijk verplicht voor alle kinderen kleiner dan 1,35 meter. Deze vereiste geldt voor alle landen die tot de Europese Unie behoren. Autostoeltjes en zitverhogers met ECE R44/04-certificering voldoen aan de minimale vereisten van deze nieuwe wet.
Is het veilig om tweedehands autostoeltjes te gebruiken?
Wij raden af om een gebruikt autozitje te kopen. Van een tweedehands autostoeltje is vaak de geschiedenis niet bekend. Met andere woorden, je weet niet zeker hoe het gebruikt is. Van autostoeltje die betrokken zijn geweest bij een ongeval kan niet gegarandeerd worden dat ze nog veilig zijn. Het autozitje kan ook op een andere manier beschadigd zijn of niet compleet zijn.
Kan ikd e CabrioFix installeren op de bijrijdersstoel?
Ja, je kunt de CabrioFix installeren op de passagiersstoel voor in de auto, schakel dan wel altijd de airbag uit. Ons advies is om de baby autostoel altijd op de achterbank te installeren.
Wanneer kan ik het kussentje verwijderen uit de CabrioFix?
Het ondersteunend kussentje is speciaal ontwikkeld voor kleine baby's. Wanneer je kindje de kleinste stand van de veiligheidsgordel ontgroeit, kun je het kussentje uit de autostoel halen.
Waar kan ik de geïntegreerde zonnekap vinden in de CabrioFix?
Aan de achterkant van de CabrioFix kun je onder de rand twee kleine lusjes vinden die zijn verbonden aan de zonnekap. Trek aan deze lusjes om de zonnekap tevoorschijn te halen, je bevestigt de zonnekap aan de draagbeugel met deze lusjes.
Op welke kinderwagens kan ik de Maxi-Cosi Citi, Maxi-Cosi Cabrio(Fix) of Maxi-Cosi Pebble plaatsen?
De Maxi-Cosi Citi, Maxi-Cosi Cabrio(Fix) en Maxi-Cosi Pebble vanaf modeljaar 2001 kunnen worden gebruikt met de Maxi-Cosi Mura en de Maxi-Cosi Mila. Ook passen deze autostoeltjes vanaf modeljaar 2002 op de kinderwagens van het merk Quinny, met uitzondering van de nieuwe Quinny Zapp: hierop kunnen alleen de Maxi-Cosi Cabrio(Fix) of Maxi-Cosi Pebble worden geplaatst. Het is ook mogelijk de Maxi-Cosi Citi, Maxi-Cosi Cabrio(Fix) of Maxi-Cosi Pebble op kinderwagens van enkele andere merken te plaatsen. Vraag het bij je babyspeciaalzaak.
Mijn auto beschikt over een 2-punts gordel, mag/kan ik hier een Maxi-Cosi autostoeltje in bevestigen?
Al onze kinderzitjes vanaf 2008 (verschilt per model) zijn uitsluitend toegelaten mits geïnstalleerd met een 3-punts autogordel (die autogordel moet goedgekeurd zijn volgens ECE R16)Volgens de Europese Wetgeving, waaronder het ECE reglement voor kinderautozitjes valt, mogen en kunnen autozitjes die gekeurd zijn voor gebruik met een 3-puntsgordel niet met een 2-puntsgordel gebruikt worden. Alle Maxi-Cosi autozitjes verkocht in Nederland na 2008 zijn uitsluitend ontwikkeld voor gebruik met een 3-puntsgordels. Baby- en kinderautozitjes kunnen in de auto op de passagiersstoel geplaatst worden. Het gebruik op de achterbank heeft wel onze voorkeur. Een baby-autozitje van 0-13 maanden kan alleen op de voorstoel mits er geen frontaal airbag aanwezig is of wanneer deze is uitgeschakeld. Bij autozitjes voor de iets grotere kinderen; vanaf 9 maanden tot 12 jaar adviseren wij bij aanwezigheid van een airbag de voorstoel in de achterste stand te plaatsen.

Onderscheidingen

CabrioFix

Reviews