Ultracompacte reistas

Reizen met gemak
€  49,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Perfecte pasvorm

Deze reistas is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor alle ultracompacte kinderwagens en buggy's van Maxi-Cosi.

3 manieren om te dragen

De tas is zo veelzijdig dat je hem eenvoudig op drie verschillende manieren kunt dragen: in de hand, over je schouder of als een rugzak op je rug.

2-in-1-voorvak

Berg er kleine extra spullen in op als je de tas gebruikt. Als je de tas niet gebruikt, kun je hem in het vak opbergen en er een compact pakket van maken.

Naamlabel

De tas heeft een apart vak voor je contactgegevens, zodat men contact met je kan opnemen als de tas op reis zoekraakt.

Productomschrijving

De ultracompacte reistas is handig en stijlvol en beschermt je ultracompacte Maxi-Cosi-kinderwagen of -buggy tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De reistas is zo veelzijdig dat je hem eenvoudig op drie verschillende manieren kunt dragen: in de hand, over je schouder of als een rugzak op je rug. Of je nu een lange autorit of een vliegreis maakt, de tas beschermt je kinderwagen tegen krassen en vuil terwijl deze in de auto in de achterbak ligt of op het vliegveld op de bagageband staat. De reistas is door de meeste luchtvaartmaatschappijen goedgekeurd om op een vlucht mee te nemen, maar controleer dit altijd bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. De tas heeft een apart vak om een naamlabel met contactgegevens in te stoppen, zodat men contact met ouders kan opnemen als de tas op reis zoekraakt. In het 2-in-1-voorvak kun je kleine extra spullen opbergen wanneer je de kinderwagentas gebruikt; wanneer je hem niet gebruikt, kun je de tas in zijn eigen voorvak opvouwen tot een compact pakket De reistas is ontworpen met duurzame materialen en is geschikt voor alle ultracompacte kinderwagens en buggy's van Maxi-Cosi, zoals de Leona, de Leona², de Jaya, de Soho en de Lara².

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi