Titan Pro i-Size

De ultieme beschermer gedurende de kindertijd
15 M - 12 Y
76 - 150 cm
9 - 36 kg
€  349,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

G-CELL-bescherming bij zijdelingse botsingen

Gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en bekroond met een 4-sterren veiligheidsclassificatie van StiWa/ADAC, Titan Pro i-Size biedt superieure bescherming tegen zijdelingse botsingen. G-CELL-technologie vormt een geïntegreerd veiligheidssysteem, specifiek ontworpen om de krachten van een botsing op te vangen en weg te geleiden van je kind, zodat er minder letsel optreedt.

Easy-in harnas

Het 5-punts veiligheidsharnas heeft magische magneten in de schoudervullingen om het harnas uit de weg te houden, zodat je je kind zonder moeite kunt installeren.

ClimaFlow voor temperatuurregeling

Speciale geperforeerde ClimaFlow-panelen en ademende mesh-stoffen stimuleren luchtventilatie en zorgen ervoor dat jouw kind altijd comfortabel en op de juiste temperatuur is.

AirProtect®-veiligheidskussens

Titan Pro i-Size is voorzien van gepatenteerde AirProtect® zijdelingse impactbescherming in de hoofdsteun die het risico op hoofdletsel tot 20% vermindert.

Productomschrijving

De ultieme beschermer krijgt de ultieme upgrade. Maak kennis met de geheel nieuwe verbeterde Titan Pro i-Size. Een eersteklas autostoeltje voor meerdere leeftijden, ontworpen volgens de hoogste i-Size-normen en verheven met hoogwaardige stoffen, elegante ontwerpdetails en innovatieve technologieën. Het is te herkennen aan het karakteristieke stikpatroon op de rugleuning en is een superieur ISOFIX-autostoeltje dat echt opvalt. Met een veiligheidsclassificatie van vier sterren door StiWa/ADAC, werd het in de testresultaten van de herfst van 2022 bekroond met 'het veiligste i-size harnas voor meerdere leeftijden ooit'. Biedt de allerbeste bescherming voor kinderen van vijftien maanden tot twaalf jaar.
Veiligheid
Met een indrukwekkende vier-sterrenscore van StiWa/ADAC in de herfst van 2022 werd de Titan Pro i-Size beschouwd als 'het veiligste i-size autostoeltje met harnas voor meerdere leeftijden ooit'. Het stoeltje is gebouwd volgens de hoogste i-Size-veiligheidsnormen en biedt bescherming voor kinderen in de leeftijd van vijftien maanden tot twaalf jaar. Omdat 45% van de botsingen van opzij komen, heeft de Titan Pro i-Size gepatenteerde AirProtect® veiligheidskussens in de hoofdsteun, die het risico op hoofdletsel tot 20% verminderen en het comfort voor je kind verhogen. Dit groep 1-2-3 autostoeltje biedt verbeterde G-CELL-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen. Deze technologie is geïntegreerd en ingebouwd in de stoeltechnologie en is ontworpen om de krachten van een botsing op te vangen en weg te geleiden van je kind. Dit resulteert in minder letsel rondom het hoofd, de nek en schouders. Maximale bescherming die bijna elf jaar lang met je kind meegroeit.
Gebruiksgemak
Eén autostoeltje dat het dagelijks reizen met het gezin gemakkelijk maakt - jarenlang. Titan Pro i-Size is een ISOFIX-autostoeltje in groep 1-2-3 dat snel en moeiteloos in elke auto kan worden geplaatst, via ISOFIX-installatie en top-tether. De easy-in vijfpunts veiligheidsgordel in dit autostoeltje heeft wat extra magie! De schoudervullingen hebben onzichtbare magneten die aan de hoofdsteun kleven, om het harnas open en uit de stoel te houden. Hierdoor voelt het in- en uitstappen van je kleintje als een fluitje van een cent in plaats van een dagelijkse klus. Als je kind groeit, zijn de hoofdsteun en de gordel eenvoudig te verstellen, zodat het kind op elke leeftijd comfortabel zit. Eenvoudig reizen, elke dag opnieuw. Jaar na jaar.
Leeftijdsgroep
Titan Pro i-Size is een naar voren gericht autostoeltje dat is ontworpen om zich aan te passen naarmate jouw kind groeit, van vijftien maanden tot twaalf jaar. Als ze peuter zijn, kun je de easy-in magnetische gordel gebruiken om ze veilig te houden (gordel kan worden gebruikt tot vier jaar oud/105 cm). Zodra je kind oud genoeg is om de autogordel te gebruiken, kan de veiligheidsgordel eenvoudig worden opgeborgen in de rugleuning. Dit groep 1-2-3 ISOFIX-autostoeltje heeft een hoofdsteun met zachte kussens die in elf verschillende posities kan worden aangepast. De extra gevoerde zitting verandert in een stoelverhoger met hoge rugleuning om ervoor te zorgen dat je kleintje veilig, geborgen en comfortabel is tijdens zijn kindertijd reist.
Comfortfuncties
Ontworpen voor ouders die hun kind het allerbeste willen geven. Als onze hoogwaardigste autostoel voor meerdere leeftijden biedt het de hoogste mate van comfort. De bredere rugleuning zal je kind omhullen, terwijl de extra vulling in de schouderbanden en zitting ervoor zorgt dat het voelt alsof je op een kussen zit. ClimaFlow-panelen en hoogwaardige ademende stoffen maximaliseren de luchtventilatie, zodat jouw kind altijd de juiste temperatuur heeft. Duurzame tweekleurige gebreide stof geeft de stoel een rijke, levendige uitstraling, terwijl de hoofdsteun zacht aanvoelt. Met vier verschillende ligposities voor kinderen onder de vier jaar en AirProtect®-veiligheidskussens zal je kleintje altijd ontspannen en comfortabel zitten in dit naar voren gerichte autostoeltje. Naarmate ze groeien, zijn de gewatteerde hoofdsteun en rugleuning volledig verstelbaar, waardoor een groep 1-2-3 autostoeltje ontstaat dat jarenlang comfort biedt. Het is te herkennen aan het karakteristieke stikpatroon op de rugleuning en is een superieur stoeltje dat echt opvalt.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Titan Pro i-Size met andere modellen