Lila CP

Maak kennis met de Lila CP. Veelzijdig comfort
Color
Essential Black
  • Praktisch harnas
  • snel opvouwbaar met één hand
  • warmte-regulerend omkeerbaar matras
  • geïntegreerde nap keeper
549,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Lila CP is een combinatie van comfort en veelzijdigheid. Ideaal voor in de stad én op het platteland. De Lila CP is het meest veelzijdige lid van de Lila-familie, dankzij de middelgrote wielen en voor- en achterwielvering. Een praktische en zeer wendbare kinderwagen om lange wandelingen mee te maken in het park, de stad en daarbuiten.

Met je Lila CP kun je overal naartoe. Je kindje is in alle dagelijkse situaties eenvoudig in en uit het harnas te tillen. De kinderwagen is thuis gemakkelijk met één hand op te vouwen en op te bergen, terwijl jij je kleine in je armen houdt.

Het warmte-regulerende, omkeerbare matras heeft een zijde van ademend ventilatiegaas voor verkoeling in de zomer en een zijde met warme fleece voor koude winters. Meer comfort dus voor je kleine en voor jou. Want jij hoeft je geen enkele zorgen te maken over het comfort van je kindje. De Lila CP is zelfs zo comfortabel dat je kleine er heerlijk in kan dutten. De geïntegreerde 'nap-keeper' beschermt kinderen tegen de felle zon en houdt insecten buiten. Ongestoord en comfortabel slapen tijdens elk uitstapje.

De Lila CP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En voor hele kleine kindjes is er de compatibele ShapeOfYou reiswieg. Met een voorgevormde uitsparing om platte achterhoofdjes te voorkomen, een verwijderbaar kussen voor een ergonomische houding en een geïntegreerde nap keeper zijn pasgeboren kindjes in de reiswieg net zo comfortabel en veilig als in het zitje van de kinderwagen.

De Maxi-Cosi Lila CP. Bijna net zo veilig en knus als in jouw armen.

Kenmerken

Reviews