24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Materialen bieden UV-bescherming (UPF 50+)

Het zonnescherm is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit die een UV-bescherming van UPF 50+ waarborgen, zodat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat je kleintje beschermd is tegen de zon.

Kiekeboevenster

Het zonnescherm is voorzien van een handig kiekeboevenster, zodat je eenvoudig kunt kijken hoe het met je baby gaat zonder het scherm te hoeven optillen.

Perfecte pasvorm

Het zonnescherm past op alle reiswiegen en op de meeste kinderwagenzittingen en autostoeltjes van Maxi-Cosi tijdens het wandelen. Het is eenvoudig te installeren dankzij de flexibele materialen en intuïtieve bevestigingen.

Kan op meerdere manieren worden gebruikt

Precies zoals jij wilt! Bevestig het zonnescherm op de reiswieg zelf of op de duwstang van de kinderwagen terwijl de zitting in volledig vlakke ligstand staat en op de ouder is gericht.

Productomschrijving

Zorg dat de zon de pret met je kleintje buitenshuis niet bederft. Het Maxi-Cosi-zonnescherm creëert met zijn perfecte pasvorm een koele en schaduwrijke schuilplaats voor je baby. Dit zonwerende scherm heeft een UV-beschermingsfactor van UPF 50+. Dit betekent dat de huid 50x minder wordt blootgesteld aan UV-straling. 98% van de zonnestralen wordt geblokkeerd. Je kunt dus gerust zijn in de wetenschap dat je kleintje beschermd is tegen de zon.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Zonnescherm met andere modellen