Iora Babywieg

Aan het einde van de dag draait alles uiteindelijk om comfort
0 - 6 M
0 - 9 kg
€  159,99 Adviesprijs €  209,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

XL opbergmand onder het wiegje

Of je nu je baby wilt voeden, een luier verwisselen of zelfs midden in de nacht de lakens – alles wat je nodig hebt, ligt binnen bereik in de grote opbergmand van de Iora. Dit betekent dat je dag en nacht rust hebt.

Handige schuiffunctie

Met de Easy Slide functie van Iora past de co-sleeper perfect bij jou en je bed, zodat je altijd vlak naast elkaar kunt slapen. Zo wordt samen slapen heel simpel, wat de hechting bevordert.

Super comfortabel gevoerd matrasje

Er is geen betere manier om een dag vol ontdekkingen en allerlei nieuwe gewaarwordingen af te sluiten dan door lekker achterover te leunen – in de geruststellende wetenschap dat je baby heerlijk veilig en comfortabel ligt te slapen. Dit is allemaal te danken aan de matras van Iora, de meest comfortabele matras die je baby zich maar kan dromen.

Makkelijk invouwen en meenemen

Een weekendje weg of ergens logeren? De Iora kan ook mee. Je kunt het bedje gemakkelijk inklappen en meenemen in de bijbehorende reistas.

Productomschrijving

Gun jezelf wat gemoedsrust na een lange dag en vertrouw erop dat je baby in luxe slaapt op slechts een armlengte van je verwijderd. Maxi-Cosi Iora is een geavanceerde babywieg aan bed dat gemakkelijk kan worden aangepast, en heeft bovendien de comfortabelste matras waar je baby van droomt.

Comfortabele matras

Er is geen betere manier om een ​​dag af te sluiten, wetende dat je baby allerlei nieuwe dingen heeft ontdekt en veilig en gezond slaapt, terwijl jij in luxe ontspant. De matras van Iora is de meest comfortabele matras waar je baby ooit van kan dromen.

Past altijd

Het is niet omdat het bedtijd is dat je niet meer verbonden kan blijven met je baby. Dankzij de vijf verschillende hoogteposities en de eenvoudige schuiffunctie voor samen slapen past je baby altijd precies naast je. Ga je weg voor een kleine trip? Gaat je kindje naar een logeerpartij in oma's huis? Geen probleem. Je kunt Iora makkelijk opvouwen en meenemen in de bijhorende handige reistas.

Grote opbergmand

Het leven van een baby zit vol met primeurs. Dat kan voor hen vermoeiend zijn! Er is geen betere manier voor een baby om een intense dag te eindigen met een goede nachtrust. Of je nu je baby moet eten geven, zijn luier verschonen of nieuwe lakens moet leggen midden in de nacht, alles ligt naast je in de grote opbergmand van Iora. Dit betekent dat je zelf altijd kunt rusten terwijl je kleintje droomt over alle mooie dingen van de dag, net als jij.

Klaar om je kindje zijn eigen ruimte te geven? Verhuis eenvoudigweg Iora naar de babykamer. De comfortabele matras en het stevige frame zijn perfect om te gebruiken als alleenstaande wieg. En je baby kan blijven slapen in zijn eigen, vertrouwde bed.

Reistas inbegrepen

Ben je op reis? Gaat je baby logeren in het huis van je grootouders? De Iora gaat met je mee. Hij is gemakkelijk op te vouwen en te dragen in de reistas. Uiteindelijk draait het allemaal om comfort, waar je ook bent.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Iora Babywieg met andere modellen