Iora

Je kindje altijd geborgen bij je
Vanaf de geboorte tot 9 kg
Color
Essential Graphite
  • Super comfortabel gevoerd matrasje
  • Handige schuiffunctie
  • XL opbergmand onder het wiegje
  • Makkelijk invouwen en meenemen
229,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Gun jezelf gemoedsrust na een lange dag en wees gerust omdat je weet dat je baby binnen handbereik heerlijk ligt te slapen. De Maxi-Cosi Iora co-sleeper is stijlvol, verstelbaar en heeft het meest comfortabele matrasje dat je baby zich maar kan dromen.

Bedtijd betekent niet dat je niet meer samen kunt zijn met je baby. Dankzij de vijf verschillende hoogtes en de handige schuiffunctie van de Iora co-sleeper past je baby altijd perfect naast je. Ga je een weekendje weg of gaat je kleintje logeren? Geen zorgen. Je kunt de knusse Iora heel gemakkelijk inklappen en meenemen in de handige reistas.

Het leven van een baby is vol eerste keren. Reuze vermoeiend! Er is geen betere manier om een dag vol ontdekkingen en allerlei nieuwe gewaarwordingen af te sluiten dan door een nachtje heerlijk veilig en comfortabel te slapen. Of je nu je baby wilt voeden, een luier verwisselen of zelfs midden in de nacht de lakens – alles wat je nodig hebt, ligt binnen bereik in de grote opbergbak van de Iora. Dit betekent dat je dag en nacht rust hebt, en je kleintje kan dromen van alle belevenissen van de afgelopen dag, net als jij. 

Klaar om je kleintje meer eigen ruimte te geven? Je kunt de Iora gewoon naar de babykamer verplaatsen. Het comfortabele matras en stevige frame doen het ook perfect als vrijstaand wiegje. En je baby kan in zijn eigen vertrouwde bedje blijven slapen. 

Maxi-Cosi Iora. Je kindje altijd geborgen bij je.

Kenmerken

Venster van mesh-stofDe Iora heeft een ventilerend venster van mesh-stof waardoor je altijd zicht hebt op je kindjeAfneembare en wasbare bekledingDoor de afritsbare en wasbare bekleding aan de binnenzijde van het wiegje en de opbergmand houd je het bedje van jouw kindje lekker schoon5 verschillende hoogtesStel de co-sleeper perfect af op jouw bed. Het wiegje heeft vijf verschillende hoogtes. Met de Easy Slide functie schuif je het bedje soepel naar voren tegen je eigen bed2-in-1 co-sleeper en wiegjeKlaar om je kleintje meer eigen ruimte te geven? Je kunt de Iora gewoon naar de babykamer verplaatsen. Het comfortabele matras en stevige frame doen het ook perfect als vrijstaand wiegje


Reviews