COVID-19: bestel zorgeloos online en probeer voor 100 dagen

Bij Maxi-Cosi volgen we de instructies van de overheid zorgvuldig op zodat onze medewerkers en klanten veilig en gezond blijven. Het grootste gedeelte van onze processen en diensten zijn nog steeds in werking, ook al werken de meeste collega’s en medewerkers vanuit huis.

Ben je geïnteresseerd in het kopen of heb je onlangs via onze website gekocht, maak je dan geen zorgen over wanneer je product aan zal komen. Voor België gelden nog steeds onze normale levertijden, wat betekend dat je je bestelling binnen 2-4 werkdagen na verzending kan verwachten. Je bestelling wordt geleverd door DPD.

Consumer care

Daarnaast zijn onze Consumer Care teams voor jou in deze lastige situatie bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bepalen welke van onze producten het beste bij jouw familie past. Wij volgen de meest recente instructies op om thuis te werken. Mocht je van onze hulp gebruik willen maken kun je met ons chatten via de chatfunctie rechts onderin, het contactformulier invullen of ons via onze social media kanalen benaderen.

Probeer onze producten 100 dagen thuis!

We willen tijdens deze periode toekomstige ouders graag wat zekerheid bieden. De zekerheid en het vertrouwen dat je het juiste product koopt, ook al heb je nu niet altijd de mogelijk om het product uit te proberen in de winkel.

Hierom bieden wij een 100 dagen probeer periode aan wanneer je een Maxi-Cosi product koopt via onze website, zodat je het product zorgeloos in je eigen huis volledig kan ervaren en proberen. Mocht het product toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het eenvoudig retourneren.

 

Vind meer informatie hier