Reiswieg lakens

€  39,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

100% biologisch katoen

Onze lakens zijn geproduceerd zonder gebruik van pesticiden of schadelijke chemicaliën, wat betekent dat ze vriendelijk zijn voor de gevoelige huid van je baby.

Vriendelijk voor baby, vriendelijk voor de aarde

Onze biologisch afbreekbare lakens zijn geproduceerd met milieuvriendelijke methoden, wat betekent dat er vergeleken bij conventionele methoden 91% minder water en 62% minder energie wordt gebruikt.

Superzachte eersteklas stoffen

Voor onze lakens hebben we ultrazachte eersteklas stoffen gebruikt zodat je baby comfortabel in de reiswieg kan liggen.

Gemaakt om te passen

Onze lakens hebben een universele pasvorm. Je kunt ze dus combineren met elk Maxi-Cosi-reiswiegmatras en ze gemakkelijk aanbrengen.

Productomschrijving

We begrijpen dat het comfort en geluk van jouw baby heel belangrijk voor je zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de lakens voor de Maxi-Cosi-reiswieg eersteklas comfort bieden en de heerlijk zacht zijn. Onze lakens zijn gemaakt van 100% biologisch, ongeverfd katoen en ze bevatten geen schadelijke chemische stoffen: een hele geruststelling. Ook absorberen ze overtollig vocht en beschermen zo het matras van je baby. Zo blijft je kindje droog en comfortabel in de reiswieg. Omdat er twee lakens zijn, is er altijd een klaar voor gebruik als het andere in de wasmachine zit.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Reiswieg lakens met andere modellen