3-in-1 reissysteem

Ontdek onze reissystemen

Comfortabel en veilig onderweg vanaf de geboorte tot 3,5 jaar

Met ons 3-in-1 reissysteem ben je vanaf dag 1 vrij om je kindje overal mee naartoe te nemen. Mix en match onze uitgebreide collectie kinderwagens, reiswiegen en autostoeltjes tot jouw ideale combinatie. Onze producten zijn ontworpen om perfect op elkaar aan te sluiten, zowel qua looks als functionaliteit. Veilig, comfortabel en stijlvol. Met een Maxi-Cosi 3-in-1 reissysteem wordt ieder uitstapje een feestje!

Creƫer jouw perfecte 3-in-1 reissysteem

title
title
title

Kies de kinderwagen die bij jou past

Het kiezen van jouw ideale 3-in-1 reissysteem start met de juiste kinderwagen. Of je nou een stadsliefhebber bent of meer een natuurmens, Maxi-Cosi heeft altijd een kinderwagen die past bij jouw levensstijl. Onze nieuwste kinderwagen is de Lila, die je eenvoudig kunt uitbreiden met de Duo Kit als je gezin groeit.

title
Title
title

Meer comfort met een reiswieg

Een reiswieg is de ideale plek voor jouw pasgeboren kindje om lekker te dutten, te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Met een bijpassende reiswieg tover je je kinderwagen binnen no-time om tot een stijlvol en ergonomisch verantwoord reissysteem. Een lange autorit voor de boeg? De Maxi-Cosi Jade is de eerste reiswieg die je veilig kunt vastklikken in je auto op de 3wayFix base.

title
title
Title

Voeg een baby autostoeltje toe

Met een baby autostoeltje dat op je kinderwagen past, ben je nog vrijer om te gaan en staan waar je wilt. Klik het autostoeltje eenvoudig en veilig op je kinderwagen en je kunt direct vanuit de auto op pad. Ideaal voor kleine boodschappen of korte uitstapjes!