Baby autostoeltjes

Er zijn al ruim 50 miljoen baby's van het ziekenhuis naar huis gebracht in een Maxi-Cosi baby autostoeltje en natuurlijk zijn we er ook voor jou! Of je nu kiest voor een baby autostoel met ISOFIX base of bevestiging met de autogordel, wij helpen je om een juiste en veilige keuze te maken voor jouw baby.

Categorie & Filters
Sorteren

Maxi-Cosi Baby autostoeltjes

Het juiste autostoeltje voor baby's kiezen voor jou en je gezin is een belangrijke beslissing. Bij Maxi-Cosi staan we voor je klaar om je te helpen het juiste autostoeltje voor je baby te vinden, aangezien al onze autostoeltjes zijn ontworpen met gebaseerd op het dagelijkse leven en wensen van gezinnen. 

Alles wat je moet weten bij het kiezen van een autostoeltje voor baby's:

  • Bij Maxi-Cosi raden we je aan achterwaarts gericht te reizen, in ieder geval totdat je kleintje ten minste 15 maanden oud is. Dit wordt ook ondersteund door experts. Lees hier waarom we dat aanbevelen. 
  • Je kunt kiezen tussen installatie via een ISOFIX-bevestigingspunt of de autogordel voor je autostoeltje voor groep 0. Bij Maxi-Cosi raden we aan eenISOFIX-bevestigingspunt te gebruiken om je autostoeltje voor baby's te installeren. Dat minimaliseert het risico van een onjuiste installatie en zorgt voor een stevige verbinding met je auto. Maar maak je geen zorgen als je geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto hebt. Installatie via een autogordel is net zo veilig als je de instructies volgt in de bijgeleverde handleiding. 
  • De beste locatie om een autostoeltje voor baby's te installeren is de middelste stoel achterin de auto. De tweede beste optie voor het installeren van een autostoeltje voor baby's is achter de bijrijdersstoel, omdat de middelste stoel soms geen ISOFIX-bevestigingspunten heeft of geen driepuntsautogordel. We raden het niet aan, maar als je het autostoeltje voor baby's op de bijrijdersstoel moet installeren, zorg er dan altijd voor dat je de airbag daar deactiveert.
  • Wanneer het hoofdje van je baby over de bovenkant van het autostoeltje voor baby's komt, dan is het tijd om over te schakelen naar je volgende autostoeltje! Bij Maxi-Cosi hebben we autostoeltjes voor alle momenten in het leven van je kleintje.

Wil je meer te weten komen? Lees onze artikelen over autostoeltjes.

Bekijk ook al onze autostoelen!